Pentru ea

#pantofi stiletto 2016 #colectie pantofi primavara 2016 #Garkony #pantofi cu toc

O primavara in culori vesele! Iata care sunt pantofii must-have ai sezonului

Atunci cand vrei sa arati cu adevarat bine e important sa investesti in pantofi! Da, stim! Este visul tau sa ai cateva rafturi pline cu cele mai noi aparitii in domeniu. Evident ca nu iti vei putea umple pantofarul primavara aceasta, dar cu cateva perechi tot iti esti datoare.

Primavara este sezonul plin de culoare si de farmec, iar acest lucru trebuie sa se reflecte si in tinutele pe care le adopti. Roz, rosu sau corai sunt doar cateva dintre nuantele care iti vor asigura un look ultra feminin sezonul acesta.

Exprima-ti starea de spirit

Cu ajutorul unei perechi de pantofi atent alese ai ocazia sa transmiti mult mai simplu atitudinea pe care o ai fata de ceea ce te inconjoara si poate chiar sa iti schimbi starea de spirit. Pentru ca una este sa porti o pereche de pantofi banali, fara personalitate, si alta este sa alegi niste pantofi eleganti, feminini, intr-o culoare vesela.

Si pentru ca tot vorbim intr-una despre culori, hai sa iti dam cateva ponturi. In colectia de primavara-vara 2016 trebuie sa incluzi neaparat cateva nuante. Sa-ti dam cateva exemple.

Ce ai zice de un roz puternic? Nu-i asa ca ai fi mult mai vesela si mai optimista purtand o pereche de pantofi cu toc in aceasta nuanta? Cei din imagine sunt realizati din piele naturala atat la interior, cat si la exterior.

Indraznesti mai mult decat atat? Atunci alege o pereche de pantofi stiletto intr-o nuanta intensa de galben. Vei straluci si la propriu, si la figurat si cu siguranta ca vei atrage admiratia tuturor. Tocul inalt si subtire va da piciorului tau un aspect foarte elegant.

 

Pentru tinutele de birou renunta la pantofii negri. Ai si de ce cata vreme poti opta pentru o pereche de pantofi albastru deschis, o nuanta extrem de office si pe care o vei putea folosi atat la un compleu, cat si la o pereche de jeansi clasici.

Floricele pe... pantofi

Si ca sa te integrezi mult mai usor in peisajul de primavara, Garkony ti-a pregatit pantofii cu floricele. O colectie de pantofi in care vei gasi cu siguranta ceva potrivit gustului tau.

Pantofii cu accesorii fac diferenta atunci cand vine vorba despre incaltamintea de sezon. Fie ca optezi pentru o pereche de pantofi cu flori realizate din piele si aplicate frontal sau lateral vei starni cu siguranta invidia colegelor si admiratia colegilor.

Sporty-chic pentru o primavara comoda

Pantofii stil sport sunt cu adevarat o tendinta in sezonul primavara-vara 2016, motiv pentru care trebuie sa iti asiguri garderoba cu macar o astfel de pereche. Poti opta si in acest caz fie pentru culori „cuminti”, fie pentru combinatii jucause de nuante.

Modelele sunt dintre cele mai diverse, astfel ca optiunile sunt si ele variate. Argintiul este la moda, iar modelul oxford este si el in trend. Alege pantofii Garkony, realizati manual, din piele naturala, si vei avea parte de o primavara ultra-comoda.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare