Pentru ea

#ghete piele naturala #ghete dama #marelbo # ghete iarna # ghete copii

O “familie” de pantofi extraordinari, pentru intreaga familie

Ai vazut probabil in ultima vreme fotografii de familie in care toti, de la mic la mare, poarta acelasi tip de vestimentatie. Este la moda ca mama si fiica sa se imbrace la fel. Creeaza o imagine de copie in miniatura pe care parintii o iubesc foarte mult. Dar ce-ar fi daca ti-am spune ca varianta aceasta se aplica nu doar pentru haine, ci si pentru incaltaminte?

 

Pantofii “la set” sunt o varianta foarte simpatica de a te incalta si tu, si ceilalti membri ai familiei si pot reprezenta un cadou foarte simpatic de sarbatori si nu numai. Cei mici vor fi incantati sa poarte pantofi la fel ca mama si ca tata, iar pentru tine, ca parinte, va fi o incantare sa te vezi “la scara redusa” in copiii tai. Apoi, imagineaza-ti tot setul de pantofi “in familie”, asezati frumos unul langa altul, parca asteptand doar sa fie incaltati si purtati la plimbare!

Ei bine, producatorul roman de incaltaminte din piele Marelbo a gandit o astfel de colectie de pantofi, cu numere pornind de la 25 pana la 44, adica pentru copii de la 2 ani, pana la adulti de orice varsta, atat pentru fete/femei, cat si pentru baieti/barbati.

Ghetele bufo

Bufo este denumirea pentru pielea intoarsa fin prelucrata, un material foarte modern si care se va purta in 2019 intr-o multime de culori, de la maro, verde, la mov, galben sau fucsia.

Modelul de ghete bufo a fost inclus in colectia de incaltaminte de familie Marelbo. Ghetele sunt potrivite pentru o tinuta casual, asa cum mai toti purtam iarna. Merg perfect cu jeansi si pulover sau camasa si vesta de orice nuanta. In plus, sunt foarte comode datorita faptului ca au o talpa joasa, zimtata, care impiedica alunecarea pe gheata sau zapada, asigurand stabilitate mersului.

Ghetele sunt captusite cu blana artificiala care ofera confort, mentinand o temperatura optima la nivelul picioarelor indiferent de capriciile vremii si protejandu-le impotriva umezelii. Astfel, te asiguri ca atat tu, cat si copilul tau nu veti avea picioarele inghetate oricat de multe grade sub minus ar fi afara.

Culoarea lor este fermecatoare, intrand in contrast cu albul zapezii. Finisajul pielii de tip bufo ofera o nota aparte de rafinament, dar si de rafinament. In partea de sus, ghetele au o zona tricotata, care imita modelul sosetelor groase din lana, oferind un plus de farmec acestui model de incaltaminte. Sistemul de inchidere este cu siret, ceea ce asigura lejeritate, putand fi adaptati in functie de grosimea piciorului pentru a oferi tot confortul necesar.

Aceste ghete din piele pot fi purtate in plimbari prin oras sau in excursii la munte, astfel ca e bine sa nu lipseasca din nicio garderoba.

Pe site-ul Marelbo si in cele 50 de magazine ale producatorului din toata tara vei gasi o gama variata de incaltaminte, de la sandale si pantofi casual, office sau eleganti, pana la cizme si ghete, toate realizate exclusiv din piele naturala, verificate individual pentru garantarea calitatii. La comenzile online livrarea rapida este garantata, la fel si returul usor, in cazul in care modelul nu este cel potrivit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare