Pentru ea

#salon #infrumusetare #tratamente infrumusetare #tratamente cosmetice

Nu face asa ceva acasa! 5 tratamente cosmetice ce trebuie aplicate DOAR la salon!

Ce pot face cosmeticienele si tu nu? Ei, bine, sunt o multime de tratamente de infrumusetare care trebuie neaparat facute la un salon, de catre profesionisti, si nu de una singura, acasa! Iata cateva exemple!

1. Peeling chimic

Desi s-ar putea sa gasesti pe internet o multime de articole in care esti indemnata sa iti faci singura acasa peelingul chimic, specialistii recomanda ca acest procedeu, care presupune aplicarea pe fata a unei substante chimice ce produce descuamarea si exfolierea tenului, sa fie facut doar de un medic dermatolog instruit in acest sens. Si asta pentru ca altfel risti sa te alegi cu rani pe fata daca nu stii sa manuiesti cum trebuie substantele.

2. Indreptarea parului cu keratina

O tehnica foarte moderna de indreptare semipermanenta a parului foarte ondulat este cea care foloseste keratina. Probabil ca, pentru a economisi bani, ai putea fi tentata sa iti aplici singura acest tratament acasa. Trebuie sa tii cont ca ingredientele pot fi extrem de periculoase pentru pielea si parul tau. Ca alternativa ai balsamurile de par si indreptarea parului cu placa electrica, dar si in cel din urma caz trebuie sa fii atenta la temperatura ridicata. Folosind aceste alternative, vei evita si o serie de chimicale, precum formaldehida, prezenta in cantitati mari in tratamentele pe baza de keratina.

3. Indepartarea unghiilor cu gel

Tot un profesionist ar trebui sa fie si cel care se ocupa de indepartarea unghiilor cu gel. Si asta intrucat daca o faci acasa, exista posibilitatea de a deteriora unghiile atat de rau incat acestea sa nu mai creasca la loc. Asa ca nu iti asuma acest risc.

4. Epilarea cu ceara

Epilarea cu ceara a gambelor poate parea usor de facut acasa si te poate face sa crezi ca esti in stare sa te epilezi singura si la axile sau in zona inghinala. Nu indrazni sa faci asa ceva, pentru ca aceste zone sunt foarte sensibile si riscul sa te alegi cu arsuri grave este extrem de mare.

5. Bronzarea cu spray

Exista in comert o multime de spray-uri autobronzante care te pot indemna sa iti colorezi singura pielea. Insa rezultatele sunt intotdeauna departe de a fi cele scontate. Si astea intrucat spray-urile cumparate fara a le testa in prealabil iti pot irita pielea. In plus, riscul de a te "bronza" cu pete e foarte mare, asa ca nu pierde banii, ci mai degraba investeste-i intr-o sedinta de bronzare intr-un salon profesionist.

Sursa foto: botanicalbeauty.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare