Pentru ea

#colectia de primavara 2014 #versace #explozie cromatica #colectia de primavara

Noua colectie de primavara de la Versace, o explozie cromatica fabuloasa

Casa de moda Versace a prezentat recent cea mai noua colectie de primavara. Transparenta, paietele, blanurile si culorile explozive par sa fie alegerea creatorului de moda in acest an pentru a scoate in evidenta eleganta distincta si stilata. Iata cateva dintre cele mai fabuloase tinute prezentate de Versace:

1. Blanurile

Blanurile fine, pline de culoare sunt cea mai noua tendinta in moda. Versace mizeaza pe ele si pentru primavara 2014. Albastrul electrizant pare sa fie nuanta perfecta pentru aceste haine din blana, atat de elegante. Acestea sunt combinate cu succes cu materiale fine precum matasea, dar si un machiaj dramatic.

2. Faldurile

Rochiile pe care le propune Versace pentru primavara 2014 sunt pline de feminitate. Faldurile romantice, culorile pastel si stralucirea unor paiete sau pietre pretioase fac ca rochiile Versace sa devina un must-have pentru cele mai sofisticate evenimente.

3. Salopetele

Salopetele sunt piesele vestimentare vedeta ale anului 2014. Fie ca sunt scurte sau lungi, acestea nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in acest sezon. Versace mizeaza pentru aceasta primavara pentru niste salopete atipice, neutre, care ies insa in evidenta prin incarcatura de paiete sau tinte.

4. Transparenta

O alta tendinta a anului 2014 este transparenta. Aceasta caracteristica este foarte bine pusa in evidenta si de casa de moda Versace, care ii da nota aparte si o stralucire uimitoare.

5. Satinul

Satinul este si el un material ce revine in tendinte. Versace ii da insa o noua dimensiune si o eleganta uimitoare, ce il indeparteaza de satinul banal de pana acum. Combinat cu texturi inedite, satinul capata in 2014 o frumusete speciala si spectaculoasa.

6. Culorile metalice

Culorile metalice, in special argintiul, sunt nuantele preferate de Versace pentru cea mai noua colectie de primavara. Astfel, stralucirea uimitoare a acestor culori metalice devine o necesitate a elegantei pure in primavara-vara 2014. Asadar, incarca-te si tu cu energia exploziva a acestor culori spectaculoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare