Pentru ea

#costume de baie #costume de baie 2013 #tendinte costume de baie

Modele de costume de baie in tendinte in 2013

Odata cu primele raze ale soarelui, mintea iti zboara la mare, la plaja si la un bronz perfect. Vara nu este departe, asa ca este timpul sa te gandesti la un model de costum de baie care sa te faca sa iesi din anonimat si sa faci o impresie buna atunci cand mergi la plaja. Iata cateva dintre modelele de costume de baie in tendinte in 2013.


Costum de baie Mozaic

Costumul de baie mozaic este o alegere inspirata pentru zilele calduroase de vara. Razele soarelui vor accentua linia colorata a costumului de baie si vei reusi astfel sa te faci remarcata.


Costum de baie Twist Retro

Costumul de baie cu sutien cu un twist retro in partea din fata este ideal pentru fetele mai timide, care nu vor sa se expuna prea tare. Acest gen de top se mentine pe sani multumita fibrelor de spandex din structura materialului.


Costum de baie Andromeda

Costumul de baie Andromeda este in doua piese cu suficient material de sustinere, dar destul de sexy cat sa atragi priivirile curiosilor.


Costum de baie Retro Floral

Acest costum de baie inflorat este ideal pentru petrecerile pe plaja. Iti va scoate in evidenta formele. Adauga o pereche de ochelari mari si, cu siguranta, vei fi admirata.


Costum de baie Floral Print

Pentru femeile indraznete si pline de energie, este potrivit costumul de baie Floral Print. Acest costum iti va darui un look vesel si plin de viata si nici un barbat nu va rezista sa nu te admire.


Costum de baie String bikini

La acest costum, sutienul este in forma de triunghi si este potrivit pentru femeile increzatoare, care vor sa-si arate formele fara inhibitii. Acest model iti va scoate in evidenta silueta de invidiat si vei fi, fara indoiala, in centrul atentiei.


Costum de baie Animal Print

Un costum de baie feminin, senzual, foarte apreciat de barbati este cel cu animal print. Exista mai multe modele care pot fi purtate in aceasta vara, insa este important sa stii cum sa le porti. Asta pentru ca animal print-ul este un model destul de controversat, care te poate situa in extrema cealalta, cea a vulgaritatii, in cazul in care este mult prea accesorizat.



Sursa foto: fashdloops.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare