Pentru ea

#balerini # balerini toamna #balerini tinte #balerini animal print #balerini accesorizati

Modele de balerini in tendintele toamnei 2013 care costa pana in 100 de lei

Vremea s-a racit usor-usor, iar sezonul sandelelor se apropie de sfarsit. La inceput de toamna, incaltamintea care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba sunt balerinii. Acestia au castigat rapid inimile tuturor doamnelor dornice de vestimentatii lejere si confortabile. Modelele propuse pentru toamna 2013 sunt nenumarate, in culori variate si pe gustul tuturor. Iata cateva dintre cele mai interesante modele de balerini sic, in voga toamna aceasta.


1. Simplitatea si culorile nude, in tendintele toamnei 2013

Pentru toamna aceasta, culorile pastelate raman in voga. De aceea, H&M propune balerini in nuante calde, nude sau maro, cu un model simplu, care se potrivesc la orice tip de tinuta. Daca nu te hotarasti asupra nuantei, ii poti achizitiona mai multe perechi, deoarece costa doar 39,99 lei.



2. Balerini sic in doua nuante

Tot la H&M poti gasi balerinii sic in doua nuante, din imitatie de piele, cu laturi matlasate si cu un detaliu decorativ auriu pe talpa. Pretul lor este de 89,99 lei.

3. Balerini accesorizati

Daca iti plac lucrurile inedite, iti poti cumpara o pereche de balerini accesorizati. Numeroase modele gasesti la magazinul Zara, unde preturile lor pornesc de la 99,99 lei.



De asemenea, calapodul rotund nu mai este o prioritate. Mai nou, in trend sunt balerinii cu varf ascutit, care ofera mai multa eleganta si impresia unui picior mult mai lung.

4. Balerinii cu imprimeuri florale si animal print

Toamna asta iti poti scoate in evidenta vestimentatia cu balerini incarcati, cu imprimeuri florale, cu animal print sau chiar tinte.

Daca porti o tinuta simpla, montona, fa-o extravaganta cu o pereche de balerini cu imprimeu de leopard sau cu niste balerini cu tinte, aplicate in partea din fata. Acest tip de balerini ii poti gasi la aproape toate magazinele, cu preturi pornind de la 50 de lei.



5. Balerinii cu accente metalice

Accentele metalice raman in tendinte si toamna aceasta, asa ca nici balerinii de acest tip nu trebuie sa iti lipseasca din colectie. Ii poti gasi atat la magazinele online, precum modista.ro, cat si la cele mai cunoscute firme din mall-uri.



Sursa foto: ammauri.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare