Pentru ea

#moda #tinute #tinute vestimentare #era tehnologica #aplicatia shazam #shazam

Moda in era tehnologica: aplicatia Shazam pentru tinute vestimentare

De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti placa tinuta vestimentara a unei persoane si sa nu stii de unde ai putea sa iti cumperi si tu acele haine? Ei bine, aceasta preocupare ar putea deveni doar o amintire. Aplicatia Shazam a fost conceputa pentru a-ti oferi raspunsul la toate intrebarile tale.

In momentul de fata, aplicatia Shazam indentifica muzica pe care o auzi in locurile publice. Datorita succesului inregistrat de aceasta aplicatie - cu ajutorul careia industria muzicala a crescut - reprezentantii companiei s-au gandit sa creeze aplicatia si pentru haine. Astfel, vei reusi sa indentifici tinutele vestimentare vazute la TV, printr-un simplu click.

"Avem capacitatea de a identifica produsul intr-o emisiune TV, astfel incat atunci cand cineva foloseste Shazam, sa descopere imediat de la ce magazin este rochia pe care o poarta prezentatoarea TV, printr-un singur click", a explicat Andrew Fisher, directorul executiv al companiei, pentru "The Guardian".


Cum va functiona aplicatia

Aplicatia Shazam pentru produsele vestimentare va duce shoppingul la un nou nivel. Prin intermediul acestei aplicatii, smartphone-ul capteaza imaginea de pe ecranul televizorului si te redirectioneaza pe site-ul de unde iti poti cumpara tinuta vestimentara care ti-a placut. Prin urmare, shoppingul va fi mai usor si nu vei mai fi nevoita sa cauti pe diferite site-uri, pentru a-ti gasi modelele de tinute preferate.

Deocamdata, Fisher nu a precizat o data exacta cand aceasta aplicatie va fi lansata, insa se lucreaza la realizarea ei.


Aplicatia Shazam pentru muzica

Shazam este o aplicatie gratuita, disponibila pentru iOS si Android, care reuseste sa recunoasca aproape toate melodiille pe care le "asculta". Pe langa numele melodiei, aplicatia iti spune si albumul din care face parte cantecul, anul in care a fost lansat si de unde poti lua melodia.

La ora actuala, este una dintre cele mai populare aplicatii de pe planeta, cu aproximativ 20 de milione de utilizatori doar in Marea Britanie, au precizat reprezentantii companiei. In plus, in fiecare saptamana, peste doua milioane de utilizatori noi descarca aplicatia.

Sursa foto: thatericalper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare