Pentru ea

#geanta #rochie #jacheta #look #miu miu # look scolarita #stil schoolgirl

Miu Miu: 3 lookuri de scolarita care intorc capetele

Tinutele tineresti, de scolarita, revin in trend, dupa cum a scos in evidenta noua colectie Miu Miu. Pardesiul cuminte, pana la genunchi, culorile pastelate, tocurile groase si gentile cu linii drepte intregesc un look reinventat de toti marii designeri. Iata trei tinute pe care trebuie sa le folosesti si tu si care, cu siguranta, vor intoarce capetele admirativ.

1. Imprimeuri subtile

In clasicul spirit Prada, colectia de primavara 2014 aduce in prim plan pardisiul Courreges, rochitele de dans din anii '50, dar si accesoriile clasice: tocul gros, varfurile rotunjite, gentile dreptunghiulare (incapatoare si sic, deci avantaj dublu), dresurile groase cu modele crosetate. Imprimeurile nu lipsesc nici ele, pornind de la subtil, discret si sfarsit cu combinatiile indraznete de culori.



2. Combinatii sofisticate

Ca tot veni vorba de indrazneala, noua colectie Miu Miu ne invita sa incercam combinatia dintre croiala clasica in stilul brittish al anilor '70 si culorile puternice, animal printurile si cizmele inalte completate de sosetele peste genunchi. Tinutele pline de culoare vor reusi sa inveseleasca zilele innorate.


3. Clasic si modern

Croiala simpla a pardisiului in tonuri neutre, cum ar fi bej, crem, este completata de o rochie care pune in valoare siluetele delicate prin pliuri si tonuri puternice, cum este verdele smarald, atat de popular anul acesta.



Despre Miu Miu

Popularul brand Miu Miu tocmai a implinit 21 de ani de existenta. Initial s-a pozitionat ca o linie secundara anti-fashion a Prada, bogata in accesorii, insa destul de curand s-a dovedit a fi un brand de sine statator, care si-a facut repede si agresiv loc in lumea modei. In 2006, Miu Miu se muta de la Milano la Paris, tocmai pentru a-si sublinia independenta fata de celebrul brand-mama.

Miuccia Prada, a carei porecla este Miu Miu, a fost numita de catre editorii de moda de la New York Times "geniul lookului nu tocmai perfect", dupa cum aminteste Voguepedia.com, iar liniile lansate de ea se adreseaza femeilor tinere, de pana in 30 de ani, carora nu le este teama sa fie diferite.

Sursa foto: Vogue.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului