Pentru ea

#tendintele anului 2019 # tendinte 2019 #stil feminin #tendinte

Minighid de fashion: tendintele anului 2019

In 2019, lumea modei este dominata de nuante vibrante si vesele si de croieli si texturi placute si atractive. Liniile sunt mai feminine in detrimentul influentelor sport manifestate in perioada anterioara. Nuantele intense si texturile delicate confera tinutelor vivacitate si eleganta. Elementele specifice colectiilor din anii ’90 sunt si ele nelipsite.

Trenduri in 2019

Evidentierea siluetei este un must in acest an, in defavoarea pieselor vestimentare oversized care au dominat anul trecut. Pregateste-te pentru rochii, fuste de piele si din alte materiale si sacouri casual sau elegante, care iti pun in evidenta talia. La fel sunt si gecile si paltoanele care iti scot in relief talia. Pe hainedelight.ro, gasesti cele noi colectii cu rochii, sacouri, geci si paltoane in trendurile acestui an.

Hainele crosetate sunt si ele pe lista, asadar, nu ezita sa iti achizitionezi cele mai interesante modele pe care le vei descoperi in cadrul sesiunilor de shopping. Iti poti crea tinute relaxate si colorate pentru o primavara vesela si lipsita de griji.

Daca esti adepta mai multor straturi de haine atunci cand vremea este neprietenoasa, e bine sa stii ca layering-ul este la moda si in acest an. Poti suprapune mai multe piese vestimentare atunci cand iti creezi tinutele. Ai grija insa la combinatiile pe care le faci pentru ca rezultatul final sa fie impresionant.

Matching-ul este un alt trend al acestui an, interpretat sub forma articolelor vestimentare care se potrivesc perfect si creeaza un efect wow.

Paietele sunt si ele printre vedetele acestui an. Le vei regasi inclusiv la articole vestimentare de zi pe care le poti combina cu piese in stil casual sau elegant pentru a obtine tinute spectaculoase. Anul acesta, nu poti rata rochiile de zi, dar si rochiile de seara, rochiile de ocazie, lungi sau scurte, bluzele sau alte piese care contin paiete. Lasa-te inspirata de colectia de rochii Haine Delight.

Dungile si carourile sunt si ele in tendinte, insa vor fi si mai spectaculoase decat in alte randuri datorita culorilor intense care vor anima colectiile.

Imprimeurile de tip animal print se reinventeaza, asa ca asteapta-te sa vezi tot mai des articole vestimentare si accesorii cu imprimeu tip piele de sarpe.

Se poarta si alte tipuri de imprimeuri, nota comuna a acestora fiind intensitatea puternica a nuantelor, care confera tinutelor un aer spectaculos. Sunt prezente inclusiv pe gecile de iarna din colectia Haine Delight. Imprimeurile florale raman in trend si in acest an. Daca esti adepta acestora, poti combina articole cu imprimeuri florale diferite atat timp cat ai grija ca acestea sa se completeze armonios.

Imprimeurile cu tenta tropicala vor fi la mare cautare. Sunt vesele si placute si sunt perfecte pentru vacantele din acest an si nu numai. Alege haine cu astfel de imprimeuri ori de cate ori pleci in excursii si vei intra rapid in starea de relaxare.

Daca iti plac salopetele, avem o veste excelenta pentru tine: salopetele sunt printre vedetele acestui an. Alege-ti toate modelele care iti fac cu ochiul si fa-te remarcata prin stilul original. Si ele se aliniaza trendului general, asadar, din colectiile acestui an, vor fi nelipsite salopetele care accentueaza talia. Unul dintre modelele cele mai intalnite este salopeta formata din pantaloni mai largi si talia cambrata. Un alt model pe care il vei gasi in magazinele de fashion este salopeta care acopera intregul corp, fiind creata dupa design-ul specific anilor ’70. Este un model foarte practic si confortabil, pe care il poti accesoriza cu elemente care sa confere tinutei tale stralucire daca iti doresti o aparitie deosebita.

Daca iti plac hainele care iti lasa umerii la vedere, anul acesta vei gasi in colectii piese vestimentare care iti descopera gingas un umar. Te poti bucura de topuri, camasi si rochii casual sau elegante care iti lasa umarul la vedere, conferindu-ti un aer feminin.

Rochiile tip sacou, formate din doua randuri de nasturi, sunt la mare cautare in acest an. Daca vrei sa obtii un aer chic, le poti asorta cu manusi din piele lungi pana la cot. Iti recomandam sa explorezi si colectia Haine Delight pentru a descoperi modele deosebite de rochii-sacou.

Rochiile tricotate, simple sau cu guler inalt, in nuante specifice toamnei sunt nelipsite din colectiile acestui an. Pe Haine Delight gasesti o mare varietate de rochii tricotate cu care iti poti completa rapid garderoba.

Curelele subtiri vor disparea din peisaj in detrimentul celor groase pe care le poti adauga cu usurinta peste rochiile lungi, de zi sau de seara, peste bluze si chiar sacouri. Curelele late evidentiaza talia si pot fi folosite inclusiv la rochii cu croiala larga. Pe lista se regasesc si accesoriile metalice, cataramele spectaculoase si niturile. Vor fi accesorii de baza in orice sezon din acest an, asa ca te sfatuim sa iti reinnoiesti stocurile.

Nuantele metalizate, intalnite anul trecut in colectia de rochii Haine Delight, continua si in acest an. Texturile lucioase isi au originea in moda anilor ’90, insa, in 2019, le vei putea regasi in diverse forme, pe tot felul de articole cool.

Culorile anului 2019

Una dintre culorile acestui an este galbenul, in special nuanta galbenelelor, care va conferi tinutelor tale stralucire si viata. Alege cu incredere cele mai frumoase piese vestimentare in nuante de galben si nu vei trece neobservata. Te poti bucura de aceste nuante seducatoare in orice sezon pentru ca le vei regasi la bluze, rochii de vara, fuste in clos, pana la genunchi, pantaloni, dar si la paltoane sau geci de toamna, primavara sau chiar iarna.

Tonurile intense de verde, roz, lila vor invada si ele colectiile de haine in acest an, asadar pregateste-te pentru un adevarat carnaval al culorilor. Nuantele de kaki si verde maslina sunt prezente in colectiile de geci si paltoane de iarna, inlocuind cu succes alte nuante precum cele de maro sau camel. In ceea ce priveste nuantele de roz, rozul pudra este in tendinte, conferind tinutelor versatilitate. Daca iti doresti un aer feminin si cochet, poti opta pentru tinute in nuante de lila, care inspira romantism, eleganta si atitudine. Le vei regasi in special la materialele vaporoase si pretioase precum matasea sau dantela. Tot in tendinte sunt si nuantele de negru, ciocolatiu, care confera o nota de mister si pretiozitate articolelor vestimentare, dar si nuantele de alb-galbui cu particule sidefate. Nelipsite in acest an sunt si tonurile de portocaliu intens, care inspira un aer cald si atractiv.

Asa cum probabil te gandesti, nuantele calde, deschise si vibrante de roz, portocaliu si galben se vor purta cu precadere primavara si vara, in timp ce toamna si iarna, hainele vor fi colorate in nuante neutre sau mai reci de albastru, verde-smarald sau maro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului