Pentru ea

#par vopsit #avocado #hidratare #masca par

Masti naturale pentru hidratarea parului vopsit

 

Folosirea vopselei pentru par, il degradeaza in mod constant si sever, pierzandu-si rezistenta si stralucirea, dandu-i un aspect neplacut. De aceea, femeile care isi vopsesc parul trebuie sa-l hraneasca cu masti naturale pentru a-l hidrata.

Compusii lor naturali ofera substantele nutritive de care parul vopsit are nevoie pentru a arata frumos si sanatos, in ciuda folosirii substantelor chimice, precum colorantii. In plus, nu sunt agresive, sunt foarte ieftine si nu trebuie sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a le aplica. Le poti face singura chiar in bucataria ta.

Masti naturale pentru par vopsit

Pare imposibil ca un par vopsit sa fie moale, stralucitor si bine hidratat. Aceste masti ajuta la repararea parului degradat din cauza placii, a uscastorului sau chiar a razelor soarelui.

Masca cu unt de cacao

Aceasta masca este ideala pentru repararea varfurilor despicate sau deteriorate, din cauza vopselei sau orice alt motiv care usuca parul.

Cum procedezi: Baga in cuptorul cu microunde o jumatate de cana cu unt de cacao pana se inmoaie, apoi il intinzi pe par, incepand de la mijloc pana la varfuri. Lasa-l sa actioneze 10 minute, apoi spala-l cu apa calda. Dupa aceea, clateste-l cu apa rece si repeta aceasta rutina o data pe saptamana.

Masca cu ou

Aceasta masca cu ou este echivalentul botoxului, dar pentru par. Ajuta la repararea acestuia de la radacina pana la varf, hranindu-l pentru a arata sanatos si frumos.

Cum procedezi: Trebuie doar sa bati doua galbenusuri si sa le aplici pe tot parul. Poti acoperi cu un prosop sau o casca si lasa sa actioneze 20 de minute. Dupa aceea, clateste parul folosind samponul obisnuit si indeparteaza orice reziduuri ramase, pentru a evita mirosurile urate.

Masca de avocado

Avocado este ideal pentru hranirea si repararea parului deteriorat, cauzat de vopsea sau alti factori agresivi. Datorita acizilor grasi si vitaminelor sale, poate reda stralucirea si hidratarea podoabei tale capilare.

Cum procedezi: Extrage pulpa unui avocado, paseaza-l, apoi aplica-l pe tot parul. Lasa masca sa actioneze 30 de minute, apoi clateste bine. Fa acest lucru, cel putin o data pe saptamana.

Masca cu iaurt

Acest remediu proaspat si hidratant te va ajuta sa ai un par mai neted si sanatos, dupa daunele provocate de coloranti.

Cum procedezi: Este nevoie de o ceasca cu iaurt simplu, pe care il intanzi pe tot parul. Lasa-l sa actioneze timp de 15 minute si, dupa aceea, clateste-l cu multa apa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului