Pentru ea

#stil #silicoane #implant silicoane #simona senzual silicoane # marire sani

Marirea sanilor cu implant de silicoane

Un bust generos va fi intotdeauna atragator, de aceea chirurgia estetica continua sa evolueze cu solutii noi pentru in conditii de siguranta. In prezent, foarte putine vedete au omis sa apeleze la un pentru a obtine un plus de . Recent, a revenit in prim-plan gratie noilor sale silicoane imposibil de ignorat, iar Nicoleta Luciu a apelat la aceleasi artificii pentru a-si recapata fermitatea bustului dupa nastere.

Daca imaginea seducatoare a persoanelor publice cu implant de silicoane te-a convins intr-o oarecare masura sa iei in considerare interventia, informeaza-te cu atentie asupra tuturor aspectelor pe care marirea sanilor cu le implica din punct de vedere medical.

Ce presupune implantul de silicon

Implanturile mamare de acest tip sunt constituite dintr-un strat de silicon, umplut cu gel sau apa sarata. Unele au forme perfect rotunde, pe cand altele imita anatomia mai alungita a sanului natural.

Implantul de silicon poate fi pozitionat fie sub muschii care sprijina sanul, fie direct sub tesutul mamar. Totodata, insertia pungilor de silicon ia mai multe forme: incizie in pliul de sub san, incizie in jurul areolei sau la nivelul subratului. Cicatricea ramasa in urma implantului este, de regula, foarte mica si aproape insesizabila cu ochiul liber.

O noua metoda a implantarii siliconului este cea cu ajutorul endoscopului, care reduce riscul sangerarii postoperatorii, iar proteza implantata sub muschiul pectoral o face mai dificil de reperat la palpare.

Vedete cu implant de silicon

Vedetele din Romania au fost deosebit de entuziaste in a-si ajusta bustul natural cu ajutorul implantului de silicon. Cantareata de muzica populara Nicoleta Voica a ales aceasta operatie estetica in anul 1988, pe cand se afla in SUA. Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Jojo, Anda Adam, Iulia Vantur, Andreea Raicu sau Cristina Spatar sunt doar o parte din persoanele publice care si-au imbunatatit imaginea apeland la marirea bustului cu silicon.



Foto: ziare-pe-net.ro; eva.ro

Desi natura a fost mai mult decat generoasa cu sanii lor, bustul fiind cel care le-a facut faimoase de la bun inceput, Simona Sensual si Nicoleta Luciu s-au alaturat si ele taberei vedetelor cu implant mamar din Romania.

Simona Sensual detine o pereche de silicoane de 450 ml fiecare, fiind nevoita sa isi schimbe toata lenjeria intima in schimbul uneia mai incapatoare. Nicoleta Luciu si-a remodelat si ea bustul afectat de ultima sa nastere, din dorinta unui look nou si sexy.



Foto: mpinteractiv.ro; agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului