Pentru ea

#machiaj de zi #coafura #tunsoare #look tineresc

Mai putin inseamna mai mult: iata 3 ponturi pentru a arata mai tanara!

Felul in care te machiezi, modul in care iti coafezi parul, precum si tinutele vestimentare pe care le alegi sunt doar cateva dintre elementele care iti definesc stilul si care te pot maturiza inainte de vreme sau te pot intineri vizibil. Iata cateva ponturi care te-ar putea ajuta sa pari mai tanara fara prea mult efort!

1 Adauga stralucire parului

Felul in care este coafat parul si culoarea acestuia sunt extrem de importante pentru orice femeie. De aceea, este important sa acorzi o atentie deosebita parului pentru a arata tanara si radianta. Un par stralucitor, ingrijit si puternic, este un par care te ajuta sa iesi in evidenta. Pentru a obtine luminozitate, poti opta pentru niste suvite mai deschise fata de culoarea de baza a parului. De asemenea, pentru a arata mult mai tanara, te poti tunde cu breton. Acesta nu doar ca acopera ridurile de la nivelul fruntii, dar iti si ofera un aer copilaresc.

2 Alege o coafura in miscare

Odata cu trecerea anilor, ridurile de la nivelul fetei si al gatului devin din ce in ce mai accentuate, astfel ca este important sa gasesti solutii viabile pentru a le ascunde. Felul in care alegi sa iti tunzi parul te poate ajuta sa arati mai tanara si mai energica. Astfel, este bine sa eviti tunsorile cu linii puternice, cum ar fi un bob scurt sau o tunsoare pixie, intrucat acestea vor scoate in evidenta gatul, barbia si fata.

Este nevoie sa iti domolesti stilul, nu sa-l faci dur. Cheia tineretii este o tunsoare in miscare. Prin urmare, poti alege o tunsoare in scari, care te va ajuta sa ai un look tineresc.

3 Acorda o atentie sporita ochilor

Machiajul joaca, de asemenea, un rol important in creionarea unui look tineresc. Cu cat folosesti mai putin machiaj, cu atat vei parea mai tanara. Putina culoare iti va lumina fata, insa machiajul folosit in exces nu va face altceva decat sa-ti imbatraneasca tenul. Modul in care aplici machiajul este in stransa legatura cu nuanta parului. Astfel, daca parul tau este blond, nu trebuie sa iti intuneci zona ochilor. Daca vei folosi culori vii, vei adauga putina caldura fetei tale.

Sursa foto: themakeupdivas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare