Pentru ea

#fuste #tricouri #stil feminin #moda

Magazin online de fuste si tricouri la moda

Primavara este sezonul ideal in care putem face un pic de ordine in garderoba noastra. Consultarea tendintelor in moda ne ajuta sa facem merem o selectie si achizitii cat mai potrivite pentru un nou inceput. si cum feminitatea este de multe ori identificata cu purtarea unei rochii sau fuste, faceti loc in garderoba pieselor vestimentare ale anotimpului feminitatii.

Pentru a va da o mana de ajutor in reorganizarea tinutelor, magazinul online Mahoni.ro va ofera o serie de recomandari in alegerea unor fuste dama in tendinte.

  • Din garderoba nu trebuie sa lipseasca fustele din piele. Scutre sau lungi, cu pliuri sau simple, sunt inca la moda si extrem de apreciate.
  • Fusta creion se dovedeste o alegere inspirata atat pentru birou, cat si pentru o seara in oras. Se poate combina cu o camasa sau cu un pulover mai larg.
  • O fusta clos, uni si cu broderie, aminteste mereu de eleganta si feminitate. O puteti purta la birou, la un cocktail sau chiar la o iesire romantica la restaurant.
  • Un alt element obligatoriu in garderoba este o fusta clos plisata, simpla, cu sclipici sau cu inprimeu intens colorat, este o piesa de efect, ce poate fi asortata la orice tinuta, fie ea simpla sau pretentioasa.
  • Fustele cu pliseuri mari si cu cordon in talie pot fi preferate mereu pentru stil si eleganta. Talia inalta va va face sa aratati mult mai suple si mult mai inalte.
  • O fusta mulata pana la genunchi ramane in tendinte pentru cele care vor sa-si puna in evidenta silueta si sa arate mereu sexi. Sunt potrivite pentru o tinuta casual foarte confortabila si de efect.
  • Fustele asimetrice sau cu parti suprapuse sunt mereu apreciate de cele care vor o tinuta mai altfel si mai nonconformista.
  • Fusta midi cu imprimeu geometric sau inflorat nu ar trebui sa lipseasca niciodata din garderoba oricarei doamne sau domnisoare rafinate.
  • Fustele mini, de inspiratie retro, simple, din piele sau cu buzunare completeaza o garderoba care sa includa toate veriantele de fuste aflate la moda.

 

O tinuta tinereasca si vesela, care sa va faca sa va simtiti bine in orice sezon, include mereu alegerea si purtarea unor tricouri dama lejere si vaporoase. Simple, cu imprimeuri sau colorate, aceste tricouri sunt o alegere portrivita pentru zile de munca obisnuite si pentru iesirile in oras cu prietenii, la cumparaturi sau la distractie. Pot fi usor combinate cu blugi, panataloni, fuste plisate si chiar la sacouri mai elegante, facand fiecare zi mult mai agreabila si mai plina de viata.

Ori de cate ori doriti un outfit conforatabil si nu aveti timp sa petreceti minute intregi in fata dulapului sau a oglinzii, alegeti tricourile. Aceste piese vestimentare sunt versatile si potrivite pentru orice fel de tinuta.

In magazinul online Mahoni.ro puteti gasi fuste si tricouri dama intr-o gama variata de modele, materiale, texturi, imprimeuri si combinatii, dar mai ales la oferte promotionale. Pentru a fi mereu in pas cu moda alegeti sa consultati si sa cumparati din acest magazin!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare