Pentru ea

#ten #ruj #machiaj #gloss #culori machiaj # machiaj ochi #ten radiant

Machiajul ideal pentru un ten radiant

Fiecare femeie isi doreste sa arate minunat si sa aiba un ten luminos Cu ajutorul machiajului multe dintre ele reusesc sa obtina rezultatele dorite, insa, de multe ori, din dorinta de a arata impecabil nu fac decat sa-si "incarce" fata cu prea mult make-up. Specialistii recomanda folosirea unor nuante precum piersica, coral si verde pentru a deschide si a lumina tenul. Iata si alte ponturi care iti pot fi de folos pentru un machiaj corect, in functie de nuanta tenului tau!

1. Foloseste nuante de verde

Verdele este o culoare neutra, la fel ca bejul. Verdele se imbina perfect cu nuantele subtile de auriu. Pentru a completa make-up-ul, specialistii recomanda folosirea umbrelor de verde in machiajul ochilor.

Cel mai frumos verde pentru tenul tau

Daca tenul tau este deschis, poti folosit o nuanta de verde pastel, cum este menta. Pentru un ten mediu-inchis, sunt recomandate nuante precum kaki sau maslina.

In ceea ce priveste tenul inchis, cel mai potrivit verde este cel asemanator cu al algelor marine sau verdele padurilor.

2. Foloseste nuante de piersica

Piersica este culoarea sanatatii, astfel ca folosirea ei este recomandata in machiajul zilnic. Aceasta culoare contracareaza cenusiul si lumineaza pielea obosita. Prin urmare, poti alege un fard de obraz de culoarea piersicii cu efect de stralucire. Aceasta culoare te va intineri si iti va lumina fata.

Cea mai frumoasa nuanta de piersica pentru tenul tau

Daca tenul tau este deschis, pastreaza-l asa folosind nuante de piersica-roz. Pentru un ten mediu, cauta nuante de pepene galben sau caise. In ceea ce priveste tenul inchis, o nuanta rosiatica se va potrivi de minune cu pielea creola.

3. Foloseste nuante de coral

Coralul este un amestec de nuante de piersica si roz care se potriveste oricarui tip de ten. Coralul are o vibratie deosebita, care ajuta la evidentierea buzelor. Prin urmare, poti alge un ruj cremos sau un gloss. Alege o culoare deschisa care sa se potriveasca cu nuanta naturala a buzelor.

Cea mai frumoasa nuanta de coral pentru tenul tau

Daca tenul tau este deschis, cu ajutorul unui ruj roz-pal iti vei lumina tenul. Pentru un ten mediu, nuantele de portocaliu-roz sunt perfecte pentru intinerirea tenului. In ceea ce priveste tenul inchis, o nuanta de coral rosiatic arata foarte bine.

Sursa foto: flawlessbeautybars.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului