Pentru ea

#lenjerie neagra #preferinte femei #preferinte barbati #lenjerie intima

Lenjeria neagra, preferata femeilor. Ce ii atrage insa pe barbati

Alegerea lenjeriei intime este o adevarata provocare pentru multe femei. Femeile o atentie deosebita modului in care arata, dar si preferintelor pe care partenerii de cuplu le au in ceea ce priveste lenjeria intima pe care acestea o poarta.

Te-ai intrebat vreodata care sunt preferintele femeilor in materie de lenjerie intima si cat de diferite sunt acestea fata de cele ale barbatilor? Potrivit unui sondaj efectuat de SevenSins.ro, unul dintre cei mai importanti retaileri de lenjerie intima din Romania, femeile prefera seturile de lenjerie neagra atunci cand vor sa se simta sexy, si sa-si surprinda partenerul.

Femeile care se rasfata cel mai adesea cu lenjerie seducatoare sunt cele cu varsta cuprinsa intre 35 si 44 de ani (38%). Pe langa seturi, body-urile si lenjeria de noapte sunt si ele printre preferintele romancelor, iar culoarea cea mai cautata este negrul (57%).

Dincolo de necesitate, femeile considera ca a-si cumpara piese de lenjerie fina, din materiale pretioase cum ar fi dantela, satin sau catifea, reprezinta o modalitate de a-si surprinde placut partenerul, cu sau fara o ocazie speciala, dar si de a se rasfata. Astfel, potrivit sondajului, 53% din femei cumpara lenjerie gandindu-se in primul rand la partener, in timp ce 40% o fac pentru ca lenjeria le face sa se simta mai senzuale.

Femeile si barbatii, gusturi identice in materie de lenjerie intima

Femeile si barbatii au aceleasi preferinte in materie de lenjerie intima. Datele sondajului arata ca topul este condus de seturile de lenjerie intima, alese de 41% dintre femei si 30% dintre barbati. Body-urile sunt preferate de 18% dintre femei si de 22% dintre barbati, iar chemise-urile de 17% dintre femei, respectiv de 13% dintre barbati.

Preferintele in materie de culori sunt clare: negru (57%), rosu (25%), alb (9%). Cel mai putin ravnite sunt piesele roz, grena, lila sau in alte culori.

Cele mai cautate piese de lenjerie intima sunt seturile si chemise-urile, din dantela, dar si piese mai indraznete precum dresuri pentru portjartiere, manusi si nu numai.

Cele mai multe femei care comanda piese de lenjerie fac parte din segmentul 34-55 de ani (38%), in timp ce cele mai putine au 18-24 de ani (17%).

Sondajul a fost realizat de SevenSins.ro in perioada ianuarie – februarie 2019, online, pe un esantion de 711 respondenti.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului