Pentru ea

#lenjerie #sexy #romantism #iubire #bikini #dantela

Lenjeria feminina, romantism fara limite

Iubire... acesta este cuvantul de ordine in perioada verii, cand fluturasii zburda in stomac si Cupidon face o multime de victime mai ales printre tineri. Mare, plaja, soare, piele frumos bronzata, tinute sumare. Ceva lipseste totusi din acest peisaj: o lenjerie sexy, la moda, cu care sa iti vrajesti partenerul.

 

Daca vrei sa fii asemuita cu o zeita din Olimp, nu trebuie sa faci decat alegerea potrivita in privinta lenjeriei. Va prezentam cateva din noile colectii de vara in materie de lenjerie care va vor asigura feminitate 100%.

Sunt modele simple, dar nu simpliste care pun accent pe linia corpului datorita materialelor folosite, in special dantela care da frau liber imaginatiei datorita transparentei pe care o ofera. Asa ca indrazneste si „arunca-ti” ochii asupra acestor lenjerii ca vei avea cu siguranta nevoie inainte de a merge la shooping.

Lenjerie sofisticata

Daca vrei sa fii sofisticata si sa emani sex-appeal mizeaza pe acest compleu incendiar, care dezvaluie extrem de subtil partile intime ale corpului. Ciorapii din matase sunt "piesa de rezistenta" a compleului.

 

 

 

Rosu pasional

Cu acest compleu vei avea parte de o noapte incendiara! Daca scopul tau este sa iti faci iubitul sa se simta minunat si sa-ti „manance” din palme atunci ai gasit cheia!

Atractie fatala

Dantela, dantela, dantela. Cu siguranta ca o astfel de tinuta te va face remarcata. Daca iti mai accesorizezi parul cu o agrafa cu puf, atunci seara de vara se va termina asa cum iti doresti.

Lenjerie orange

Nuantele verii sunt galben, orange, bleu, roz etc. Asa ca nu ar strica daca lenjeria ta este brodata cu o dantela colorata ca aceasta din imagine. Aduce o nota de prospetime intregii tinute si se potriveste perfect cu o piele frumos bronzata.

 

Compleu de vara

 

Vrei sa ai un somn dulce si totusi sa dormi intr-o tinuta sexy si indrazneata langa iubitul tau, atungi alege un compleu de acest gen. Blandetea si prospetimea oferita de bumbac te vor face sa te simti extrem de confortabil.

Roz ca o „bombonica”

Iti place ca partenerul tau sa te rasfete, atunci „rasfata-l” si tu pe el purtand o astfel de lenjerie. Cocheta dar dulce in acelasi timp, imbracata astfel vei fi o... bomboana de fata.

Lenjerie „urbana”

Vrei ca lenjeria pe care o porti zilnic sa nu se mai incadreze in vechiul tipar: bustiera si bikini plini. Atunci indrazneste pentru o astfel de lenjerie senzuala!

Lenjerie „amour”

Dimineata vrei ca iubitul tau sa nu mai observe parul ciufulit si ochii incercanati pana te machiezi si te coafezi, atunci opteaza pentru o astfel de lenjerie care ii va atrage cu siguranta privirea in alta parte pana te vei pregati pentru serviciu.

Lenjerie brodata

Combinatia roz-negru este la moda in acesta vara. In stilul anilor 1900, cu aceasta lenjerie te vei simti extraordinar. Uita de cele cateva kilograme in plus si gandeste-te ca esti o vedeta de cinema si lasa-ti partenerul sa te duca... pe aripile dragostei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare