Pentru ea

#magazin online #sezonul rece #haine dama #magazin de haine #lazo.ro #haine de iarna

Lazo.ro te asteapta cu tinute confortabile de iarna

Sezonul rece vine cu temperaturi joase, zile friguroase si mai mult intuneric. In aceste zile nu trebuie insa sa iti neglijezi garderoba si sa adopti o tinuta potrivita temperaturilor de afara.

Lazo.ro te asteapta cu numeroase tinute sport si casual, realizate de materiale de cea mai buna calitate. Aceste haine sunte lejere, ideale pentru strada, cumparaturi, plimbari in parc, drumetii sau sala de sport.

Hainele propuse de Lazo.ro iti vor oferi confort si caldura pe tot parcursul zilei. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, care nu isi pierd proprietatile. Astfel, hainele achizitionate de pe Lazo .ro nu se decoloreaza, nu lasa genunchi, nu intra la apa si sunt extrem de rezistente.

Oferta magazinului cuprinde treninguri, veste, pantaloni, bluze, hanorace, tricouri, colanti, malete, bustiere sau maieuri. Tinutele achizitionate de pe Lazo.ro sunt accesibile pentru toate buzunarele si se gasesc la doar un click distanta.

Iata ce poti achizitiona de pe Lazo.ro pentru confort si caldura:

Vesta Polar

Vesta Polar de la Lazo.ro este realizata din bumbac si lycra , dublata la interior cu fleece. Dispune de 3 buzunar si gluga. Este ideala pentru zilele friguroase atunci cand iesi la plimbar prin parc sau intr-o excursie la munte.

Pe Laza.ro este disponibila in mai multe culori: albastru/ negru, gri/gri fume si negru/ frez. O vei gasi la pretul de 69 de lei.

Hanorac Outfit

Hanoracul Outfit este ideal pentru zilele racoroase, atunci cand petreci mai mult timp in aer liber. Nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau pentru vacanta la munte. Este calduros, confortabil si poate fi combinat cu numeroase alte piese de vestimentatie. Acest hanorac este realizat din fleece, iar pe Lazo.ro il vei gasi in dou culori: rosu si gri petrol.

Pe Lazo.ro il poti comanda la pretul special de 59 de lei.

Daca vrei sa fii la curent cu produsele noi si promotiile de pe Lazo.ro poti accesa si pagina de Facebook. Aici vei gasi zilnic recomandari si sfaturi despre cum sa porti hainele sport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare