Pentru ea

#stil #adidas #katy perry #haine sport #stil vedete #stil katy perry #haine katy perry

Katy Perry, stil sport-chic in campania Adidas

Katy Perry, alaturi de un grup de atleti si personalitati media, adauga un stil sport-chic fitness-ului in cea mai noua campanie publicitara Adidas. Tinutele sportive promovate de frumoasa cantareata abunda in culoare si confort, o abordare moderna si in tendinte a cunoscutei marci internationale.

Pe Katy Perry am reusit sa o admiram in aparitii vesele, copilaresti, elegante, excentrice, dar niciodata sportive. Cea mai noua campanie Adidas si spotul publicitar aferent prezinta starul pop intr-o noua ipostaza, sport-chic, foarte compatibila cu personalitatea expansiva a artistei cu abdomen tonifiat, intr-o forma de milioane.

Piesele sport promovate de Katy Perry

Piesele sport promovate de Katy Perry si brandul Adidas sunt mai colorate si mai feminine ca niciodata. Movul, portocaliul, rosul, rozul si albastrul senin domina colectia si dau o noua perspectiva tinutelor sport ale anului 2012.

Katy alearga pe o alee insorita purtand un costum sport mov, cu accente rosii, format din pantaloni scurti si hanorac confectionate din fas. Maioul XXL inlocuieste marimile pana la linia taliei, pentru o imagine mai casual, dar si mai masculina. Combinatiile vii de culori, dar si extrem de feminine, contrabalanseaza stilul baietesc prin puterea culorii.



Foto : becomegorgeous.com

In sala de fitness, "tabloul" se schimba complet. Cantareata apare intr-o bustiera sexy roz aprins, cu margini bleu. Restul trupului este acoperit de pantaloni sport lungi, care ii lasa la vedere abdomenul bine lucrat. Katy iese in evidenta prin intermediul nuantelor aprinse si indraznete, un must have cunoscut al anului, in toate stilurile vestimentare.



Foto: becomegorgeous.com

Vedetele campaniei Adidas

Alaturi de Katy Perry, s-au mai alaturat campaniei Adidas personaje cunoscute, precum: jucatoarea de tenis Caroline Wozniacki, bloggerul Sneakerqueen, DJ Baby G, actrita Li BingBing, jucatorul de volei Wei Qiuyue si dansatorii echipei Staatsballet Berlines. Toti au luat parte la campania popularizarii farmecului de a face miscare, sub sloganul "We All Run" ("Toti alergam").



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare