Pentru ea

#jacheta #stil feminin # jachete toamna #jachete de toamna

Jachete de toamna care costa pana in 150 de lei

Vrei sa fii sic toamna aceasta, insa cu bani putini? Exista solutii pentru orice buzunar. Poti fii sic, fara sa dai o avere pe haine. Putina creativitate, o raita prin magazine si o minima informare despre noile trenduri si iti poti crea tinute in tendinte de invidiat. Iata cateva jachete de toamna sic, care costa pana in 150 de lei:


1. Jacheta din blana

Blanurile sunt la mare cautare in acest sezon, asa ca nu le rata nici tu. La H&M poti gasi o jacheta din blana, foarte sic, cu un imprimeu zebra. O poti purta la tinutele de seara, iar pretul sau este de doar 89,90 lei.


2. Palton fin

Tot la H&M poti gasi un palton extrem de elegant, in stil militar. Este realizat lana si are butoni decorativi in fata, cat si in spate. Nu este nici foarte gros, ci ideal pentru temperaturile moderate ale toamnei. In plus, costa doar 129 de lei.


3. Jachetele din fas

Daca te pregatesti sa pleci intr-o drumetie sau vrei sa adopti o tinuta mai lejera, sport, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca nici geaca scurta de fas. Este sic, in tendinte si foarte versatila. Acest model il poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 129 de lei.


4. Gecile din piele

Unul dintre obiectele vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din orice garderoba sunt gecile din piele. Sunt piese vestimentare indispensabile, deoarece sunt foarte confortabile, usor de asortat si extrem de versatile. Le poti purta atat cu jeansi, pantaloni din stofa, cat si la tinutele sport.

Acest model in gasesti in magazinul Stradivarius la pretul de 129 de lei.


5. Jacheta din denim

La fel ca si geaca din piele, jacheta din denim este indispensabila, deoarece este foarte utila si se asorteaza perfect la orice tinuta, dandu-i o nota rebela, nonconformista si foarte tinereasca. Modelul din imagine il poti gasi la magazinul Stradivarius la pretul de 149 de lei.


6. Jacheta tip baseball

Jachetele tip baseball sunt valorificate la maximum in acest sezon, asa ca nu rata acest model in cazul in care il gasesti la un pret avantajos. Jacheta din imagine se gaseste la magazinul Stradivarius la pretul de 99 de lei.



Sursa foto: whereisksenia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului