Pentru ea

#stil #jachete #jachete primavara #jachete 2012

Jachete de primavara pentru toate siluetele

Imediat ce vremea frumoasa a inceput sa cucereasca tinuturile Romaniei, magazinele au si inceput sa abunde in jachete de primavara potrivite pentru toate siluetele. Modelele acopera, desigur, gama variata de tendinte ale sezonului, special pentru iubitoarele de moda dornice de nou.

Trenciuri galbene ca razele blande de soare, jachete de primavara sport cu imprimeuri, impermeabile chic si sacouri inedite - toate sunt variante ideale pentru anotimpul cald al anului 2012, din care te poti inspira cu incredere la urmatoarea sesiune de cumparaturi.

1. Trenciul galben

Galbenul nu a fost niciodata atat de popular ca anul acesta, culoarea regasindu-se in cele mai noi colectii de haine si accesorii ale brandurilor de renume international. Trenciul in aceasta nuanta optimista si aducatoare de soare se numara, fara doar si poate, printre must have-urile perioadei in curs.

Alege un model midi, cu cordon si guler clasic, care se pliaza perfect pe toate tipurile de constitutie.

2. Jacheta sport cu imprimeu

Renunta la hanoracul sport monoton, pe care il porti an de an, in favoarea unei jachete primavara dama in acelasi stil lejer, cu gluga si cordon, infrumusetat de un imprimeu atat de popular sezonul acesta. Modelul de lungime medie, cu talie accentuata, subtiaza trunchiul si acopera eventualele kilograme in plus, daca este cazul.



foto : ivstatic.com

3. Impermeabilul feminin

Impermeabilul nu trebuie sa fie, cu necesitate, o piesa monotona si anosta in garderoba ta, pentru zilele ploioase. Alege un model feminin, intr-o nuanta aprinsa, in acord cu tendintele. Iti sugeram un rosu cireasa, pentru un efect vizual "delicios" de reusit.

4. Sacoul cu imprimeu mozaical

O optiune inspirata pentru sacoul de primavara este cel cu imprimeu mozaical, ideal de asortat cu blugi si balerini, pentru o tinuta de zi incantatoare.



Foto: ivstatic.com

5. Jacheta din piele

Vremea foarte calduroasa de afara nu te obliga cu necesitate sa renunti la seducatoarele jachete  din piele de tip motociclist. Poti alege pur si simplu un model scurt, din material usor si o culoare pala, precum clasicul crem.

6. Jacheta peplum

Covorul rosu al evenimente de gala de la Hollywood este vizitat tot mai des de celebritati imbracate in tinute peplum, un stil retro inedit, cu un accent de volum in zona taliei. Iata de ce o jacheta de acest gen este o optiune inspirata pentru primavara 2012. Rosul merge de minune in contextul dat.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare