Pentru ea

#iarna #moda #anotimpul rece #sfaturi stil

Invata sa fii sic chiar si in anotimpul rece

Sezonul rece reprezinta un cosmar pentru femeile pasionate de moda, deoarece frigul le face sa renunte la eleganta, pentru comoditate si caldura. Designerii spun insa ca nu este nevoie sa te infofolesti cu foarte multe haine pentru a scapa de frig si sa renunti la simtul estetic, ci doar sa alegi materialele corespunzatoare, care sa te apere de frig. Iata cateva idei de tinute sic pentru sezonul rece:


1. Jachetele in stil scotian

Iarna ai nevoie de obiecte vestimentare cat mai viu colorate, pentru a te face remarcata in multime. Evita cu orice pret culorile neutre si fii cat mai indrazneata. Paltoanele si jachetele in stil scotian, din lana, sunt perfecte pentru un outfit de iarna elegant, dar si foarte calduros.


2. Paltoanele asimetrice

Piesele vestimentare vedeta ale anotimpului rece sunt, fara indoiala, paltoanele. Alaturi de acestea, asimetria este indispensabila. Asadar, achizitioneaza paltoane inedite, asimetrice sau petrecute, cu volane, care sa iti ofere un look cat mai extravagant si sic iarna aceasta.


3. Puloverele groase

In acest sezon rece, in mare voga sunt si puloverele groase supradimensionate. Designerii le-au oferit insa noi atributii, asa ca le poti purta atat la tinutele elegante, cat si la cele casual. Combina-le cu fustele creion, office sau cu pantaloni pana si botine elegante. Acestea te vor apara de frigul naprasnic, insa iti vor da si un aer sic si rafinat.


4. Pastelurile

Contopeste-ti outfiturile cu nuantele iernii si adopta in sezonul rece cat mai multe tinute pastelate. Combina pantalonii pana cu jachetele fine de lana si cu gulere mari, care sa te apere de frig. Eleganta nuantelor pastel este de neegalat in acest sezon.


5. Printurile

Printurile raman in tendinte si in sezonul toamna-iarna 2014. Asadar, profita de ele la maximum si in acest sezon rece. Fie ca este o fusta, palton sau jacheta cu printuri, aceste obiecte vestimentare sunt indispensabile unei fashioniste. Poarta-le cu incredere, deoarece iarna aceasta imprimeurile sunt la mare cautare si foarte elegante.



Sursa foto: picstopin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului