Pentru ea

#haine ieftine #haine scumpe #vestimentatie #tinuta #stil

Invata cum sa porti hainele ieftine asa incat sa para scumpe

Revistele glossy ori site-urile de fashion prezinta vedete sau modele cu tinute impecabile, imbracate cu haine moderne care costa sute sau chiar mii de euro. Oricat de mult ai tanji dupa astfel de piese vestimentare, stii bine ca nu iti vei putea permite vreodata sa le cumperi. Totusi, cum faci sa arati bine chiar daca nu te imbraci de la cele mai mari case de moda?

 

Bright Side prezinta cateva reguli care te vor ajuta sa nu cheltui prea mult, dar sa arati ca si cum ti-ai fi cumparat doar haine scumpe

Atentie la captuseala

Uita-te cu atentie la captuseala atunci cand iti cumperi haine: in cazul articolelor vestimentare de calitate, aceasta este invizibila, bine facuta, astfel ca se vede sub haine.

Verifica imprimeul la cusaturi

Verifica daca modelul, imprimeul, se potriveste bine la cusaturi. Nu cumparati articolul in cazul in care imprimeul este taiat, sectionat. E semn ca producatorul a vrut clar sa economiseasca atunci cand a croit piesa respectiva, ceea ce inseamna ca va aparea ca o haina ieftina.

Verifica materialele

Alege materiale moderne, cum ar fi neoprenul, care este prezent chiar si la marcile ceva mai ieftine. Exista, de asemenea, tesaturi texturate, cum ar fi tweedul sau bumbacul. Acestea vor arata bine, chiar daca nu sunt foarte scumpe.

Evita fermoarele vizibile

Calitatea hainelor este adesea oferita de accesoriile lor, iar fermoarul lasat la vedere este un indicator al faptului ca hainele pe care le porti sunt ieftine si de proasta calitate. Totusi, daca fermoarul este vizibil, culoarea tuturor partilor sale trebuie sa fie similara cu cea a materialului bluzei sau fustei. In caz contrar, atunci cand nu este o optiune de design, fermoarul trebuie acoperit.

Creeaza impresia de haine personalizate

Numai o marca de lux isi poate permite imprimeuri bune, care dau impresia ca articolul este unic si cusut special pentru tine. Prin urmare, nu purtati niciodata haine incretite ori haine care isi modifica forma, se sifoneaza ori sunt prea mari.

Atentie la geanta

Opteaza pentru tonuri neutre, cum ar fi negru, alb si bej sau pentru culorile de pietre pretioase, cum ar fi safir sau malachit. Astfel de culori, combinate cu imitatii de piele, arata mult mai bine decat nuantele stralucitoare sau pastelate.

Nu cumpara genti cu accesorii stralucitoare, franjuri, pliuri sau broderii. Asemenea detalii ascund calitatea indoielnica. Tine minte ca gentile scumpe aproape niciodata nu au fermoare.

Evita nuantele pamantii

Evitati hainele de baza in culori inchise. Astfel de nuante devin rapid plictisitoare, astfel ca e mai bine sa optezi pentru culori stralucitoare nuante pastel sau in culorile pietrelor pretioase.

Foto: brightside.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare