Pentru ea

#rochie #stil feminin #revelion #showbiz #rochii vedete #tinuta revelion #rochie revelion

Inspira-te de la vedete in alegerea rochiei de Revelion. Iata cele mai frumoase tinute purtate de celebritati la trecerea dintre ani

Vrei sa arati spectaculos in noaptea de Revelion, insa nu stii ce tinuta sa alegi? Vedetele vin in ajutorul tau oricand ai nevoie. O simpla cautare pe motorul de cautare iti poate oferi nenumarate idei de tinute, din care sa te inspiri pentru alegerea rochiei perfecte pentru seara de Revelion. Iata cateva idei:


1. Rochia rosie senzuala

Se spune ca in Noaptea dintre ani este bine sa porti ceva rosu. Asadar, inspira-te de la Rihana si alege pentru tinuta de Revelion o rochie rosie, care emana senzualitate maxima si o eleganta de neegalat. Astfel, vei putea fi atractia serii, dar vei purta si un obiect vestimentar care sa iti poarte noroc pentru anul ce vine.


2. Rochiile cu accente metalice

Pentru a fi in ton cu sclipitoarele artificii care uimesc prin spectacolul lor in Noaptea dintre ani, poti alege si tu o rochie surprinzatoare cu puternice accente metalice argintii sau aurii, precum cele purtate de Emma Watson sau Jennifer Lopez. Cu siguranta sclipirea lor nu te va lasa sa treci neobservata si va atrage toate privirile asupra ta.


3. Rochiile mov

Movul este culoarea preferata a actritei Megan Fox, dar si una dintre nuantele-vedeta ale anului 2014. Asadar, fa-ti o aparitie de senzatie la petrecerea de Revelion purtand o rochie in nuante de mov dramatic, foarte sic si eleganta, care iti va da un aer distinct si foarte multa gratie.


4. Rochiile din dantela

In cazul in care vrei sa adopti o tinuta mai diafana pentru Noaptea dintre ani, atunci dantela este ideala pentru tine. Rochiile din dantela sau cu insertii din dantela sunt perfecte pentru o petrecere sofisticata de Revelion, in care tinuta trebuie sa fie una pretioasa, plina de bun gust si, in acelasi timp, foarte eleganta si de efect.


5. Rochia neagra

Rochia neagra este perfecta pentru orice tip de ocazie, de aceeasi parere fiind si Angelina Jolie. Astfel, daca nu esti adepta culorilor indraznete, poti alege o rochie neagra, dintr-un material fin, precum matasea, sau unul pretios, precum catifeaua. Cu siguranta, cu o rochie neagra nu vei da niciodata gres, la orice tip de eveniment la care esti invitata, deoarece aceasta extrem de versatila.



Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare