Pentru ea

#stilago.ro #magazin online #haine de iarna # usha black label # garderoba de iarna

Innoieste-ti garderoba de iarna cu Usha Black Label

Iarna incepe sa-si anunte sosirea tot mai preganant, iar garderoba ta are nevoie de elemente noi si calduroase care sa te insoteasca pe tot parcursului anotimpului alb. Stilago.ro iti propune colectia toamna-iarna 2011/2012 Usha Black Label , care a pregatit special pentru tine o promotie generoasa cu reduceri de pana la 65% la toate articolele chic pe care ti le doresti.

Cardigane, jachete, ponchouri, pulovere, pantaloni, camasi sau genti de o calitate ireprosabila pot fi ale tale in schimbul unui simplu click pe stilago.ro. Usha Black Label iti ofera piese vestimentare si accesorii elegante, clasice, perfecte pentru tinutele tale deosebite, innobilate de rafinament si bun gust. Ai 6 zile la dispozitie sa te bucuri de preturile reduse in proportie de minimum 60% la toate articolele din catalog.
 

Jacheta gri Usha Black

Tendintele in moda ale sezonului actual promoveaza stilul retro al anilor '60, mai exact gulere in linie rotunda, maneci evazate trei sferturi si multa feminitate in tinuta. Jacheta gri Usha Black iti poate contura cu succes un astfel de look. O poti purta atat in zilele blande de toamna cu un top subtire dedesubt sau o poti combina cu o maleta din bumbac confortabila atunci cand ai nevoie de mai multa protectie termica. Jacheta este confectionata din vascoza , lana si poliester.

Pret: 82 ron

Poncho verde Usha Black

Nimic nu iti va pune in evidenta feminitatea mai armonios decat un poncho fin din mohair. Poti sa-ti achizitionezi o astfel de piesa tricotata din colectia Usha Black, intr-o frumoasa si moderna nuanta de verde. Cumparandu-l de pe stilago.ro, beneficiezi de o reducere de 65% din valoarea sa reala.

Pret: 80 ron


 


Bluza cu imprimeu geometric Usha Black

Stii deja ca vedetele sezonului rece sunt imprimeurile, astfel ca iti poti completa garderoba cu o bluza chic, pusa in valoare cu un model geometric modern in nuante de gri, rosu, negru si alb. Decolteul si manecile sunt definite discret cu o panglica neagra fina, iar talia este evidentiata prin trei pliuri decorative frontale.

Pret: 48 ron

Pantaloni clasici Usha Black

Cum fiecare garderoba are nevoie de cel putin o pereche de pantaloni clasici si eleganti, Usha Label iti propune un model special care subtiaza silueta si poate fi integrat cu succes intr-o serie intreaga de tinute.

Pret: 80 ron


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare