Pentru ea

#chic #moda #balerini #botine

Incaltamintea de piele: 5 perechi pe care trebuie sa le ai in aceasta toamna

Toamna aduce cu sine si o schimbare in garderoba, urmata in mod firesc si de o schimbare a accesoriilor. Incaltamintea de toamna, pe langa rolul sau functional, cel de a te proteja de frig, trebuie sa indeplineasca si o functie estetica, adica sa fie in tendinte cu ceea ce poarta in aceasta perioada.

Pentru ca incaltamintea de piele este igienica si sanatoasa si are o durata de viata mai lunga, iti propunem sa iti indrepti atentia catre cele mai interesante modele din acest sezon.


1Platforme cu toc inalt, de culoarea caramel


Cine a zis ca platformele se poarta doar vara? Designerii recomanda ca in zilele insorite de toamna sa porti niste platforme cu toc, a caror culoare sa fie in armonie cu nuantele din natura. Poti purta acest tip de incaltaminte cu o o rochie tricotata de lana sau un deux-piece clasic.


2 Botine negre, fara toc


O pereche de incaltari lejere, fara toc, merge langa o tinuta casual, de strada. O pereche de jeansi si o helanca mai groasa sunt alegerea perfecta pentru acest tip de incaltaminte.


3 Pantofi tip step


Pentru pantofii de step se potrivesc nuantele aramii, de toamna tarzie. De regula, la acest tip de incaltaminte nu exista reguli prestabilite. Pantofii pot fi purtati cu blugi sau rochie, in oras sau la terasa. In functie de dispozitie si creativitate, iti propunem sa indraznesti mai mult si sa iti creezi o tinuta iesita din tipare. Poarta incaltamintea aceasta cu niste sosete colorate si pantaloni trei sferturi. Cu siguranta vei fi incantata de rezultate!


4 Balerini colorati


Sunt comozi, merg la orice tip de tinuta si, de regula, au preturi scazute. Ce altceva iti mai poti dori de la o pereche de pantofi? Si daca vrei sa alungi tristea unei toamne mohorate, ar fi bine sa iti achizitionezi o pereche de balerin cat mai colorati.


5 Cizme rosii


Ce-ai zice de o pereche de cizmulite rosii? Si nu ne referim la cele ale botanului incaltat, ci la o pereche de incaltari foarte chic, al carei design deosebit capata o nota de individualitate prin pozitionarea fermoarului in exteriorul cizmei.




Sursa foto: shine.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare