Pentru ea

Incaltamintea de iarna in functie de momentul zilei

Cizmele, botinele si ghetele sunt indispensabile oricarei femei, indiferent de stilul vestimentar.  Fie ca iti place sa te imbraci elegant, casual sau sport, este indicat sa ai in garderoba ta incaltaminte pentru orice ocazie. Iata care sunt noile modele in materie de incaltaminte pentru sezonul rece.

Incaltaminte pentru birou

Cizme Vicina -  750 ron

O pereche de cizme din piele cu toc inalt se potriveste perfect cu o tinuta office. Chiar daca esti adepta clasicului alb-negru in ceea ce priveste locul de munca, aceste cizme vor fi o pata de culoare pentru imaginea ta.  Pot fi purtate atat cu pantaloni cat si cu fusta.

Tips: Daca preferi totusi o alta culoare, cizmele pot fi confectionate la comanda. Poti opta pentru o nuanta diferita si chiar pentru un alt tip de piele.

 

Cizme Mopiel – 210 ron 

Aceste cizme negre din piele naturala, cu un aspect modern, pot fi purtate atat la birou, cat si in alte circumstante (shopping, o intalnire etc), in functie de tinuta pe care o abordezi. Daca le incalti la locul de munca le poti asorta cu o camasa inspiratie masculina si cu o pereche de jeansi sau la o fusta ampla cu un dres colorat. Daca aceasta tinuta ti se pare prea indrazneata pentru  birou, cizmele le poti asorta si la o tinuta simpla, clasica.

 

Cizme inalte – 200 ron 

O pereche de cizme inalte sunt perfecte pentru a completa tinutele pentru birou. Aceasta incaltaminte se potriveste vestimentatiei moderne, nonconformiste si mai putin celei clasice. Asadar, le poti combina cu o camasa colorata, cu o fusta trei sferturi (cu volane) si cu un dres gros intr-o culoare inchisa. Lungimea cizmelor te va proteja de frig in cazul in care esti adepta feminitatii si optezi pentru fuste.

Tips: Cizmele sunt din piele naturala si sunt prevazute cu elastic atat deasupra gleznei, cat si sub genunchi, ceea ce le ofera un aspect modern.

 

Incaltaminte pentru petrecere

Cizme verzi – 650 ron

Cizmele inalte, din piele lacuita, te vor face vedeta serii daca le vei asorta in mod corect. Le poti purta cu o rochita colorata sau intr-o singura culoare si cu un dres gros (culoarea depinde de rochia pe care o vei purta).  Pentru ca mergi la o petrecere nu uita sa te accesorizezi cu cateva bratari sau/si  un colier.

Tips: Cizmele pot fi confectionate, la comanda, si din alte materiale sau intr-o alta culoare.

 

 

Cizme mov – 200 ron 

Pielea lacuita se poarta foarte mult in acest sezon, asa ca nu ezita sa iti cumperi incaltaminte confectionata din acest material. De asemenea, daca vrei sa fii in tendinte apeleaza la culoarea mov. Cizmele mov din imagine sunt realizate dintr-o reusita combinatie de piele intoarsa si piele lacuita, fapt care permite incaltarea acestora doar la evenimente speciale (nu este indicat sa le porti la birou, spre exemplu).

Botine – 330 ron

Botinele sunt la mare cautare si anul acesta. Ele sunt usor de asortat si pot fi purtate, in functie de tinuta, atat intr-un club , cat si la o plimbare prin oras. In cazul in care optezi pentru o tinuta de petrecere , botinele tale trebuie sa aiba toc pentru a-ti face remarcate picioarele. Botinele din imagine sunt prevazute cu un material gros care fereste piciorul de frig.

Tips: Acestea se gasesc in trei culori: verde, bronz si negru si sunt confectionate din piele naturala.

Incaltaminte casual

 

Cizme brodate – 165 ron

Aceste cizme sunt realizate din piele naturala si piele intoarsa si sunt prevazute in lateral cu cateva floricele brodate pentru un aspect deosebit. Acestea pot fi purtate atat cu pantaloni cat si cu fuste (casual) trei sferturi. In cazul in care optezi pentru un dres gros, este necesar ca acesta sa fie intr-o singura culoare (imprimeurile de pe ghete sunt suficiente).

 

Cizme Green Heart – 390 ron 

O pereche de cizme inalte, comode si moderne in acelasi timp, reprezinta incaltamintea potrivita pentru o plimbare in aer liber prin parc. Datorita lipsei tocului sunt ideale pentru persoanele care iubesc mersul pe jos si natura.  Culorile si modelul  te vor scoate din multime si vor schimba total orice tinuta. Foarte important este faptul ca talpa este foarte rezistenta si iti vor mentine echilibrul chiar daca vei merge prin zapada.

Cizmele se gasesc in marimi de la 35 la 40, iar culorile de baza disponibile sunt verde si bej.

Cizme din piele intoarsa – 545 ron

Negru, mov, visiniu sau verde – aceasta este paleta de culori din care iti poti alege o astfel de pereche de incaltari. Foarte moderne, din piele intoarsa, aceste cizme pot imbunatati aspectul oricarei tinute. Reprezinta o pata de culoare de care ai nevoie pentru a inveseli o tinuta terna.

Asadar daca vei incalta aceste cizme poti fi ultra moderna chiar daca imbraci o simpla pereche de jeansi si o camasa alba.

 

Cizmele pot fi achizitionate de la magazinele:

Belpaso.ro

Mopiel

Piasti.ro

Magazin4u.ro

Papucei.ro

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare