Pentru ea

#incaltaminte toamna #tinute de toamna

Incaltamintea care va defini tinutele în aceasta toamna

 

Deocamdată încă blânde, însă nimic nu promite că vor rămâne astfel pentru mult timp, temperaturile de toamnă trebuie întâmpinate cu soluții pe măsură. Partea de încălțăminte este una care poate ridica probleme majore din numeroase puncte de vedere. Aceasta trebuie să se plieze pe stilul preferat, să prezinte rezistență, să fie confortabiă și totodată să se alinieze trendurilor actuale.

La o primă căutare unele ar spune că există opțiuni. Adevărat! Până într-un punct însă este adevărat, anume când vine vorba despre calitate. Poate că originalitate există, se pot găsi chiar ușor modele chic, dar ce calitate au la bază?

E indiscutabil că încălțămintea în general și cea de toamnă implicit trebuie să fie realizată dintr-un material celebru pentru proprietățile protecțioare și confortabile, ca pielea naturală. Când procesul la care este supus pentru a obține procesul finit ține cont de păstrarea acestor calități rezultă modelele ideale dorite de oricine. Astfel pot fi definite colecțiile actuale cu care magazinul ANNA CORI își întâmpină publicul. Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și surprinde de la sezon la sezon cu o diversitate de modele originale, unice, inedite. Modelele adresate publicului masculin se vor regăsi în același magazin, sub brand-ul DENIS.

Ținute de toamnă cu stil, când în completare vine încălțămintea de la ANNA CORI

Despre acest brand, ale cărui produse sunt disponibile atât în magazinele sale fizice din țară, cât și pe annacori.com, se aude numai de bine. Nici nu are cum să fie altfel când la baza confecționării acestora stă pasiunea pentru frumos, pentru lucrul binefăcut.

Cu texturi si finisaje diverse ale pielii, încălțămintea încântă mai ales prin felul în care sunt dispuse detaliile, respectiv pentru imaginea aparte pe care o conturează partea de culori. Simplitatea rămâne un reper și în sezonul rece, preferată mai ales acolo unde completarea vestimentară pune accent pe un stil sofisticat.

Din start paleta de culori ce definește colecția de toamnă/ iarnă pune mai mult accent pe culorile potolite, clasicul negru, cele pământii și nude, respectiv cele închise fiind preferatele publicului. Totul a fost gândit însă fără să limiteze puterea de expersivitate a purtătorilor, deci sunt permisive în ceea ce privește outfit-urile, putând fi completate cu piese vestimentare după bunul plac.

Chiar dacă anotimpul toamna este mai ploios, o astfel de alegere, respectiv încălțămintea din piele naturală, se poate întreține fără prea multe bătăi de cap. Totul ține de grija față de aceasta, respectiv de curățarea ei după fiecare purtare.

Începând de la ghete, botine și până la cizme, pantofi eleganți și casual, publicul larg are de unde să își aleagă favoriții. Cu inserții de elemente moderne sau pâstrând registrul simplității, încălțămintea de la ANNA CORI este emblematică în ceea ce privește eleganța discretă a fiecărei apariții publice. Despre mărimi, detalii privind materialul tălpii sau alte aspecte de interes se pot afla mai multe direct în magazinele fizice sau online, pe annacori.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului