Pentru ea

#rochii #magazin online #haine dama #magazin de haine #www.hainedama.ro #sanziana buruiana

Imprumuta senzualitatea Sanzianei Buruiana cu tinutele Tiffani de pe www.HaineDama.ro

Secretul unui sex-appeal desavarsit consta in capacitatea de a alege piesele vestimentare capabile sa te puna cu adevarat in evidenta. Ocaziile speciale din aceasta perioada iti vor solicita din nou imaginatia si bugetul personal, dar mai ales energia necesara pentru a colinda magazinele in cautarea hainelor perfecte. Pentru a economisi timp si bani , imprumuta senzualitatea Sanzianei Buruiana cu tinutele Tiffani de pe www.HaineDama.ro.

Fie ca alegi sa porti o rochie eleganta si ultra-feminina sau ai nevoie mai degraba de o aparitie formala cu sacou si camasa, tinutele Tiffani iti vor satisface cu succes cerintele si te vor suprinde cu preturile lor accesibile.

Intra pe www.HaineDama.ro si bucura-te de gama variata de tinute elegante si moderne din cea mai noua colectie Tiffani. Iata ce iti recomanda Sanziana Buruiana, o mare admiratoare a marcii.

Rochie turcoaz Tiffani

Te-ai gandit deja la tinuta perfecta pentru Revelion? Sanziana Buruiana iti propune rochia turcoaz Tiffani decoltata, cambrata, cu bretele subtiri si fermoar in partea din spate. Nuanta electrizanta o inscrie cu succes in randul tendintelor din sezonul toamna-iarna 2011, iar detaliul deosebit al trandafirilor aplicati in partea laterala a bustului confera un accent flatant tinutei si o nota de originalitate pe care o vei adora.

Pret: 199 ron

Pantalon si sacou belumarin Tiffani

O tinuta office confortabila si moderna este compleul pantalon-sacou Tiffani din catifea (imitatie), materialul-vedeta al sezonului. Pantalonul are o croiala de blug conic si buzunare la spate, iar sacoul are maneca lunga, guler rever si inchidere cu un nasture.

Pret pantalon: 159 ron
Pret sacou: 239 ron

Rochie rosie Tiffani

Vrei sa atragi toate privirile la o petrecere importanta? Rosul aprins este o nuanta in voga care iti va scoate in prim-plan puterea de seductie, iar rochia rosie Tiffani din satin cu bretele groase si slit pe coapsa stanga este un model extrem de potrivit pentru a obtine un look incarcat de senzualitate.

Pret: 199 ron

Camasa cu volane Tiffani

Camasa cu volane ramane un must-have in sezonul rece, iar modelul Tiffani intr-o superba nuanta de rosu-coral este o piesa eleganta care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Gulerul tunica si croiala cu decolteu generos te vor scoate din anonimat intr-o clipa.

Pret: 125 ron

Magazinul online www.HaineDama.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de articole vestimentare de dama, adaptate celor mai noi tendinte din industria modei. Designeri romani cunoscuti, precum Tiffani, Xara , Artista Design sau Fofy iti ofera produse de calitate la un pret convenabil.

Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier in 24 de ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in zone rurale. Pretul transportului este de 19 lei, iar plata se face ramburs cand ridici coletul de la curier. O comanda de peste 250 de lei iti asigura livrarea gratuita.

Poti comanda cu plata ramburs toate piesele vestimentare pe care ti le doresti, la preturi accesibile. In Bucuresti, livrarea este gratuita. Daca esti in capitala, ai posibilitatea sa le achizitionezi direct din magazinul de prezentare din complexul comercial IDM Basarab et.1, stand.B22., Sos. Orhideelor nr.31-33, sect.1, Bucuresti, telefon 0755.141.537.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului