Pentru ea

#imprimeuri flori #imprimeuri pisici #propuneri designeri 2015 #imprimeuri 2015 #moda 2015

Imprimeurile anului 2015 - explozie de culoare si creativitate!

Daca te numeri printre femeile care s-au ferit pana acum de imprimeuri, in 2015 nu o vei mai putea face. Marii designeri si-au pus mintile creative la contributie si au nascocit cele mai extravagante patternuri pentru tinutele anului urmator.

Sunt indraznete si colorate, vesele si animate, dinamice si care mai de care mai haioase. Iata care sunt propunerile pentru anul urmator ale celor mai cunoscuti creatori de moda in ceea ce priveste imprimeurile.

Dolce & Gabbana - mix de elemente



Designerii de la Dolce & Gabbana nu s-au multumit vreodata cu putin. Opulenta este cuvantul care descrie cel mai bine brand-ul, iar acest lucru este vizibil si la nivelul imprimeurilor promovate pentru anul urmator. Daca pana acum ti se pareau prea incarcate carourile Burberry sau sigla Louis Vuitton, in 2015 vei ramane uimita de cat de bine se potrivesc bufnitele cu... florile!

Sursa foto: vogue.com

Valentino - renasterea din cenusa a Pasarii Phoenix



Flamingo, pescarusi, colibri si papagali par sa sarbatoreasca renasterea Pasarii Phoenix intr-un amalgam de culori si forme, plasate delicat pe un fond inchis la culoare, dar deloc opac. Transparenta si cromatica pastelata a imprimeurilor propuse de Valentino te vor cuceri in 2015!

Sursa foto: vogue.com

Alice McCall - senzualitate copilaroasa



Cand spui "buze" te gandesti, inevitabil, la ceva senzual. Insa cand zambetele, sarutarile si soaptele sunt asezate pe o rochie roz cu maneci voluminoase din volane, totul devine mai jucaus si mai copilaros. Pur si simplu, nu ai cum sa nu te indragostesti de propunerea lui Alice McCall pentru sezonul urmator!

Sursa foto: vogue.com

Stella McCartney - supereroi si superputeri



Barbatii sunt atrasi de femei care au pasiuni similare cu ale lor, iar Stella McCartney mizeaza pe fascinatia intregii populatii masculine pentru supereroi si transforma povestile scrise in povesti de purtat. Cu siguranta, vei atrage toate privirile cu o astfel de rochie, chiar daca nu iti flateaza neaparat formele.
 

Sursa foto: vogue.com

Au Jour Le Jour - pisici haioase


Pisicile au cucerit deja internetul, era doar o chestiune de timp pana sa-si extinda teritoriul si in lumea modei. Jucause, pufoase, haioase si dragalase pana-n Egiptul Antic si inapoi, felinele si-au facut loc si in colectia pentru 2015 a celor de la Au Jour Le Jour si sunt un must have pentru anul urmator!

Sursa foto: vogue.com

Sursa foto: dorlydesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare