Pentru ea

#imprimeuri de toamna #tendinte imprimeu 2012 #stil #imprimeu toamna 2012 #tendinte imprimeu toamna #imprimeu flomo

Imprimeul toamnei 2012: floral-camuflaj!

Imprimeul toamnei 2012 a fost adjudecat de actorii industriei de moda si are un nume nou si interesant: flomo sau printul floral-camuflaj. Este vorba despre un mix de floricele de dimensiuni reduse, imprimate pe un fundal sters cu design de camuflaj. Promovat intens de branduri precum Rag&Bine, Erdem si Yigal Azrouel, imprimeul de acest tip este o abordare moderna si proaspata a "decorurilor" vestimentare de toamna.

Pentru a introduce cu succes imprimeul flomo in garderoba ta, uita de modelele diafane cu floricele in culori dulci si pale din aceasta vara. Incearca, in schimb, sa te orientezi catre tonuri bogate, inchise, indraznete si vibrante, transpuse pe un fundal militaresc de tip "camuflaj". Iata cateva exemple ajutatoare care sa te inspire!

1. Rochia cu imprimeu flomo

Un prim exemplu graitor pentru trendul imprimeului flomo este rochia cu design floral in nuante aramii de toamna, precum ruginiul, maronul inchis, castaniul si negrul. Florile marunte se confunda cu camuflajul army de fond, intr-un mix vizual interesant si in acord cu tematica anotimpului rece.

2. Pantalonii cu imprimeu flomo

Un alt imprimeu flomo inedit pentru tinutele de toamna poate fi sub forma unui mix cromatic in culori reci, in care albastrul cobalt se imbina cu camuflajul bej-negru. Noua colectie Rag&Bone a lansat un model de pantaloni in aceasta tematica interesanta.



Foto: refinery29.com, barneys.com

3. Camasa cu imprimeu flomo

O camasa vaporoasa cu buzunare este absolut necesara toamna, in special pentru tinutele de birou. Imprimeul flomo o face mai versatila, adaptandu-se chiar si tinutelor de zi obisnuite, cu jeansi scurti si bocanci.

4. Salopeta cu imprimeu flomo

Vara aceasta, salopeta a revenit in tendinte. Pana la scaderea drastica a temperaturilor, mai poti purta la inceputul toamnei un model vaporos cu imprimeu flomo, in nuante chic si indraznete.



Foto: nastygal.com, asos.com

5. Geanta cu imprimeu flomo

Acelasi imprimeu floral-army este la fel de popular si in randul accesoriilor. Cauta o geanta cu design flomo si iti reactualizezi instant tinutele, fara prea mare efort.

6. Botinele cu imprimeu flomo

Nu in ultimul rand, imprimeul flomo este recomandat de designeri si pentru piesele de incaltaminte in toamna 2012. Nicholas Kirkood a lansat un model de botine cu toc geometric si imprimeu floral inedit, avangardist si modern.




Foto: refinery29.com, net-a-porter

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare