Pentru ea

#corsete #body-uri femei #lenjerie femei #cadouri femei

Idei de cadouri la inceput de primavara ca sa fii irezistibila in orice context!

Piesele de lenjerie intima raman secretul tau pana cand alegi sa il dezvalui. Zambetul, atitudinea si acel je ne sais quoi pe care il emani cand porti aceste piese vor fi insa usor de remarcat de toti cei din jurul tau.

 

Fie ca alegi seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete sau halate delicate si misterioase, piesele de lenjerie intima speciale iti ridica tonusul si te fac sa te simti mai atragatoare.

Oda pentru feminitate cu seturi spectaculoase de lenjerie intima

Feminitatea este un atu irezistibil al tuturor femeilor. In aceasta primavara, seturile de lenjerie intima de pe SevenSins.ro sunt un manifest pentru a pune in valoare acest atu.

Alege intotdeauna materiale delicate si placute la atingere, precum dantela, detalii din catifea sau satin fin. Purtate sub orice tinuta, aceste piese iti vor influenta pozitiv starea de spirit astfel incat sa fii permanent bine dispusa si sigura pe tine.

Body-urile, confort incitant

Concepute astfel incat sa avantajeze si sa puna in evidenta silueta, body-urile si topurile iti aduc plusul de incredere in tine de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare orice plan si a-ti indeplini obiectivele. Acestea contureaza sanii si talia si sunt astfel ideale sub o rochie vaporoasa de primavara, sau un costum cu camasa si fusta office.

Corsetele care nu trebuie sa lipseasca din garderoba

Un simbol autentic al feminitatii si fortei de seductie, corsetele sunt piesele de lenjerie intima care nu trebuie sa lipseasca din garderoba in aceasta primavara. Cand ai o intalnire importanta, poarta pe sub tinuta de birou un corset din dantela sau din satin.

 

Nimeni si nimic nu-ti va sta in cale, pentru ca te vei simti sigura pe tine si gata sa depasesti orice situatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare