Pentru ea

# accesorizare geanta #tinuta #geanta

Iata 10 tinute inspirate pe care sa le porti cu o geanta rosie!

Iesi din tipare si poarta cu stil o geanta rosie

Un accesoriu nelipsit din tinuta unei femei il reprezinta si geanta. Mai mare sau mai mica, plic, clutch, rucsac, sunt doar cateva dintre modelele  pe care le poti intalni in garderoba unei femei, iar o adevarata fashionista are chiar o adevarata colectie, cu ajutorul careia sa isi alcatuiasca, de fiecare data, tinuta perfecta, care sa o aduca in atentia tuturor. Cat despre culori, cele mai multe dintre femei le folosesc pe cele clasice, iar geanta neagra este deja o obisnuinta. Cat despre alte nuante, mai indraznete, desi le admira, se multumesc sa le priveasca de la distanta, pe motiv ca nu s-ar potrivi pieselor vestimentare pe care le au in garderoba. Cu atat mai mult cand vine vorba despre o geanta de culoare rosie, pe care o considera greu de asortat. Total gresit, sunt de parere specialistii care au decis sa iti vina in ajutor, prin intermediul nostru, si sa iti ofere cateva sugestii de tinute la care o geanta rosie se potriveste perfect.

All black

O tinuta alcatuita din cap si pana in picioare din articole de imbracaminte de culoare neagra are nevoie de ceva care sa ”sparga” aceasta… intunecare. Si ce s-ar potrivi mai bine decat o geanta de culoare rosie? Efectul obtinut va fi unul spectaculos, si nu putini vor fi cei care te vor admira pentru stilul tau. Nu este nevoie de o rochie neagra de zi sau de seara, geanta rosie se potriveste perfect si la un outfit alcatuit din blugi skinny si o camasa de culoare neagra. Cu siguranta tinuta ta nu va fi deloc una banala, iar depasirea tiparelor clasice nu poate fi decat un lucru bun, nu-i asa?

Pentru zilele de primavara, atunci cand soarele straluceste din plin, fara insa a incalzi atat de tare, incearca urmatoarea tinuta: un sacou lejer, un top si o pereche de jeansi, la care obligatoriu trebuie sa existe o geanta rosie. Vei fi o aparitie de-a dreptul ravisanta!

Tinuta alba se remarca printr-o geanta rosie

Zilele pline de soare si caldura ne fac sa adoram sa ne imbracam in haine deschise la culoare, iar albul se afla in topul preferintelor, mai ales daca si silueta ti-o permite. Dar, din pacate, monocromia nu este bine accesorizata de multe dintre femei! Ai grija ca tu sa nu cazi in aceasta capcana, de aceea iesi din banal cu ajutorul unei genti de culoare rosie. Nu ai gasit modelul care sa iti fie pe plac? Nicio problema, poti studia pe indelete oferta de genti dama de la Manier.ro si o vei gasi pe cea potrivita pentru tine.

Arata fabulos intr-o tinuta sport

Te gandesti ca esti genul putin mai baietos, care adora sa se imbrace in stilul sport, asa ca o geanta de culoare rosie nu ti s-ar potrivi deloc. Din nou, te grabesti cu aprecierile de acest gen, sustin specialistii in materie de fashion, care ne dau asigurari ca si o astfel de tinuta se transforma in ceva fabulos atunci cand este accesorizata corect. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie: alcatuieste-ti in minte o astfel de tinuta: colanti, tricou, jacheta. Ce porti drept geanta? Un rucsac? Nu, deloc, ci o geanta de culoare rosie. Nu-i asa ca zambesti deja si stii cum te vei imbraca data viitoare cand iesi in parc! In plus, mai avem un mic pont pentru tine: nu alege orice fel de produs, de calitate indoielnica, ci pentru un look de-a dreptul spectaculos indreapta-ti atentia catre genti dama din piele naturala, si da, chiar ai reusit tinuta perfecta!

Stilul parizian reclama o geanta pe masura!

Esti o adevarata fashionista, iar stilul parizian a fost creat parca pentru tine, desi nu te leaga nimic de orasul de pe malul Senei. Este si normal, pentru ca avem de a face cu tinute simple, dar care au parte de ceva care sa le scoata din anonimat. In cazul nostru, o geanta din piele, de culoare rosie, este acel accesoriu care sa ii faca pe cei din jur sa iti admire tinuta, desi nu inteleg care este trucul tau. O rochie simpla, midi sau maxi, de preferat de culoare neagra, dar nu este obligatoriu, pantofi cu toc inalt, si o geanta de culoare rosie.

Profita de vara!

Pana la vara mai sunt cateva luni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa astepti acest anotimp pentru a-ti crea in minte cateva tinute cu care sa impresionezi in sezonul estival. Mai ales daca esti cu adevarat pasionata de fashion! Un look perfect poate fi chiar si acesta: pantaloni scurti, un tricou simplu, o pereche de sandale lejere, totul completat cu o geanta de culoare rosie. Totul se schimba ca prin minune, iar responsabila de aparitia ta exotica este si de aceasta data geanta rosie!

Iesi din anonimat

Chiar daca reusesc tinute corecte, multe dintre femei trec neobservate si nu inteleg acest lucru. Se pare ca de vina, in acest caz, ar fi nu simplitatea tinutelor, ci modul in care au ales sa se ”joace” cu accesoriile. De aceea, transforma-ti si tu tinuta aparent banala, intr-una care exprima senzualitate si feminitate. Chiar si rochia ta simpla cu care te duci la serviciu devine una de-a dreptul ”wow” daca ii adaugi o geanta rosie, iar daca la toate acestea mai porti si pantofi cu toc, vei fi de-a dreptul irezistibila in ochii barbatilor din jur.

Spune ”nu” monotoniei

Cateodata te saturi de atata monotonie in viata ta si parca vrei sa incerci si altceva! Este perfect, era si timpul sa iesi din tipare! Sau poate ca esti genul de persoana exuberanta, volubila, si aceste trasaturi de caracter se observa foarte bine si in tinutele pe care ti le compui! Indiferent in care tabara esti, spune un mare ”nu” monotoniei si banalului cu ajutorul unei genti rosii, pe care, de data aceasta adaug-o drept accesoriul perfect pentru o haina din blana colorata! De-a dreptul spectaculos!

Te-ai hotarat? Geanta rosie se va regasi de acum in garderoba ta? Este perfect, dar nu uita sa alegi piese de calitate, pentru un look elegant, si nu unul ”de plastic”!

Sursa foto: manier.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare