Pentru ea

#tipuri cardigan #cardigan #stil feminin

Iarna este anotimpul ideal pentru a purta aceste 3 cardigane superbe!

Trebuie sa recunoastem ca iarna nu mai este la fel cum o stiam. Cel putin iarna aceasta, in afara zonelor montane, zapada nu si-a facut aparitia. Si nici temperaturile nu sunt la fel de scazute ca in alti ani, ceea ce pe unii oameni ii bucura si pe unii ii ingrijoreaza. Ce-i drept, ar trebui sa fim mai atenti cu natura, pentru ca astfel de schimbari climatice nu sunt deloc un semn bun. Fiecare poate face orice gest mic fata de natura. Chiar si hainele pe care le purtam au un impact enorm asupra mediului inconjurator.

In primul rand, datorita modului in care sunt fabricate. Apoi, daca nu alegem imbracaminte de calitate, vom ajunge nu doar sa platim mai mult decat ne-am propus, purtand piesele vestimentare doar de cateva ori. Acest lucru este cauzat de materialele de proasta calitate folosite la fabricarea majoritatii hainelor din ziua de astazi. Iar hainele deteriorate ajung de cele mai multe ori la gunoi pentru ca nu pot fi reciclate corespunzator, iar astfel impactul asupra mediului este foarte mare.

Cum puteti sa ajutati nu doar mediul, dar sa economisiti si bani si sa aratati spectaculos de fiecare data? Cumparand piese vestimentare calitative, pe care le gasiti de cele mai multe ori in magazinele locale. Ba mai mult, datorita tehnologiei, le puteti gasi si in magazine online si astfel nu va trebui sa mai pierdeti timpul cautand piesele vestimentare preferate.

Daca ne intrebati pe noi, unele dintre cele mai potrivite obiecte vestimentare pentru iarna sunt cardiganele. Acestea sunt calduroase, ne permit sa adoptam stilul, "layering" si se pot integra perfect in orice tinuta, chiar si in cele business. Cui nu ii place un cardigan pufos, purtat cu o maleta din bumbac si cu o pereche de pantaloni din stofa? Iar daca v-am atras atentia si vreti sa va completati garderoba cu astfel de piese vestimentare, in continuare o sa va prezentam trei cardigane de dama ideale pentru a fi purtate in perioada aceasta!

Din categoria cardiganelor elegante, va prezentam un Cardigan tricotat din lana cu blanita galbena. Acesta este foarte confortabil si poate fi purtat cu succes atat la pantaloni, dar si la fuste sau rochii. Este confectionat din lana virgina gri si este decorat cu blanita galbena. Are un croi lejer, astfel incat va avantaja orice silueta. Pentru un plus de eleganta, are o inchidere ascunsa.

Cardiganul camel lung tricotat este potrivit pentru tinutele elegante si pentru tinutele office. Are o culoare deosebita, dar care se poate asorta foarte usor. Va garantam ca o sa va simtiti deosebite purtandu-l, mai ales datorita modului in care se inchide, cu ajutorul unor nasturi in forma de perla.

Si ultimul cardigan din aceasta serie este unul simplu ca design, dar care va garantam ca o sa schimbe aspectul oricarei tinute: Cardiganul turcoaz tricotat din lana. Culoarea lui se potriveste majoritatii persoanelor, iar croiala simpla il face usor de integrat in tot felul de tinute: atat in cele elegante, dar si in cele casual.

Speram ca v-au placut propunerile noastre si ca veti achizitiona macar unul dintre aceste cardigane calitative si deosebite!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare