Pentru ea

#calatorii #stil feminin #haine calatorie #accesorii calatorie

Haine si accesorii ideale pentru calatorii

Daca esti pasionata de calatorii, insa si o fashionista adevarata, atunci trebuie sa imbini cu succes aceste doua pasiuni. Asadar, in calatoriile pe care le faci trebuie sa ai la tine cateva haine si accesorii glamour, sic, asa cum ii sta bine unei pasionate de moda. Iata cateva dintre acestea:

1. Portofelul cu tematica

Portofelul acoperit cu timbre postale, avioane sau harti este unul dintre accesoriile cu tematica pe care trebuie sa le aiba o pasionata de moda in calatoriile pe care le face. Acesta este sic, elegant si foarte practic, deoarece, pe langa aspectul sau foarte glamour, el are si numeroase compartimente in care iti poti tine in siguranta banii, actele, biletele sau cardurile.

2. Rochiile traditionale, clasice

Atunci cand esti in vacanta, vestimentatia ta trebuie sa fie in primul rand lejera, realizata din materiale foarte usoare. Matasea este unul dintre cele mai bune, deoarece ea denota eleganta si este si foarte usor de purtat. Daca alegi o rochie cu o croiala traditionala, clasica, cu imprimeuri unice, precum avioane sau nori pufosi, cu siguranta vei atrage atentia asupra ta in calatoriile pe care le faci.

3. Colierul cu pandativ in forma de aparat de fotografiat

In cazul in care esti o mare pasionata de fotografie, nu ezita sa arati acest lucru si in vestimentatia ta. Poarta in calatoriile tale o un accesoriu inedit: un colier cu un haoios pandantiv in forma de aparat de fotografiat.

4. Esarfa-harta

Un alt accesoriu perfect si indispensabil pentru calatoriile tale sunt esarfele. Daca alegi unele cu un model spectaculos, de exemplu, cu o harta imprimata, acestea se vor transforma intr-un accesoriu sic, ideal pentru o pasionata de moda si de calatorii.

5. Cerceii-carte postala

Daca esti o fire indrazneata, atunci cerceii in forma de carte postala sunt accesoriul perfect pe care trebuie sa il porti intr-o calatorie. Sunt haiosi, inediti si in acelasi timp foarte eleganti, asa ca atrage atentia asupra ta purtand obiecte vestimentare cat surprinzatoare atunci cand mergi in vacante.

Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare