Pentru ea

# haine sexy femei #barbati #stil feminin #haine #imbracaminte #haine sexy

Tinute pe care barbatii le considera sexy

Sexy nu inseamna decoltat sau foarte scurt, sunt de parere barbatii. Misterul si sugestia sunt cele doua notiuni pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi o tinuta pentru prima intalnire.

Sugestia o poti obtine prin impactul cromatic al hainelor si accesoriilor, iar misterul prin tinute lejere, care lasa se se intrevada un umar gol, potrivit ultimelor sondaje in ceea ce priveste tinutele sexy pe care barbatii le prefera la o femeie. Iata cateva obiecte si accesorii vestimentare care te vor ajuta sa seduci si sa atragi privirile tuturor barbatilor vara aceasta:


1. Rochiile si bluzele largi

Daca vrei sa adopti o tinuta sexy, care sa incite imaginatia barbatilor, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca rochiile cu umeri lasati si bluzele largi lejere, putin transparente. Pentru o tinuta lejera de zi, care sa exprime o senzualitate subtila, poti alege o rochita din panza alba, simpla sau cu imprimeu floral, si o pereche de balerini sau sandale joase in culori pastelate.


2. Balerinii

Vara aceasta trebuie sa renunti la tocurile foarte inalte si sa iti imbogatesti colectia de pantofi cu cateva perechi de balerini, in culori puternice. Rosul, culoarea pasiunii, nu trebuie sa lipseasca. Tocurile le dau impresia barbatilor ca femeile au facut eforturi pentru a arata bine la intalnire, iar acest lucru nu trebuie sesizat.

Trebuie sa obtii un look sexy, care sa para insa ca nu ti-a luat prea mult timp sa il realizezi. Daca nu esti obisnuita sa mergi pe tocuri, acest lucru se va vedea si nu te vei simti confortabil cu tine insati. Asa ca foloseste-te de o pereche de balerini, viu colorati, pe care ii poti combina fie cu o pereche de pantaloni scurti, fie cu o rochita sau fusta lejera in culori neutre.


3. Rochitele vaporoase de vara

Alte tinute pe care barbatii le considera sexy sunt rochitele vaporoase, pana la genunchi, cu bretele subtiri si viu colorate. Acestea iti vor da un aer diafan si o nota subtila de senzualitate naturala. Poti accesoriza aceste rochite cu palarii cu boruri largi, albe sau pastel.


4. Pantalonii scurti din denim

Poti crea o tinuta lejera si, in acelasi timp, foarte sexy, combinand o pereche de pantaloni scurti din denim, mai larguti, prespalati cu bluza vaporoasa sau cu o ie. Iti poti completa tinuta cu o pereche de sandale joase sau cu platforma.



Sursa foto:glambistro.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare