Pentru ea

#haine #vara #toamna

Haine de vara pe care sa le porti la toamna

Gratie atractiei designerilor pentru look-ul „evergreen” avem sansa de a recicla o serie de itemi vestimentari specifici acestei veri si sa-i folosim la toamna.

Tendintele acestei veri care se vor pastra si la toamna includ de fapt cateva piese vestimentare de baza in moda care pot fi usor combinate indiferent de sezon.  Care sunt acestea si cum poti sa le potrivesti pentru a se incadra perfect in sezonul rece ramane sa descoperi in cele ce urmeaza.

 

Pantaloni scurti

 

Simpli sau sofisticati, pantalonii scurti au impanzit magazinele cat si podiumul pezentarilor de moda din toata lumea vara aceasta. Pana la urma este si de inteles. Sunt comozi si in acelasi timp moderni, chic si plini de stil. In aceste conditii, de ce ai renunta la ei in sezonul rece? Doar pentru ca temperaturile scazute de afara iti spun lucrul acesta?

Nu este cazul si asta pentru ca poti sa potrivesti pantalonii tai scurti si la o vreme mohorata si rece. Tot ce trebuie sa faci este sa-i combini cu o pereche de colanti si ciorapi grosi.

Astfel, alege pentru aceasta toamna sa porti o pereche de pantaloni scurti cu print cu o pereche de colanti, asortati la un blazer si ghetute. Vei crea o tinuta chic si moderna, usor si rapid.www.tokyofashion.com

 

Moda dantelei

 

De departe, dantela a fost materialul preferat de majoritatea designerilor in realizarea colectiilor primavara vara de anul acesta. Acest material da o expresie flatanta unei tinute si aduce un strop de eleganta look-ului.

Topurile din dantela, precum si rochiile din acelasi material sau colantii pot fi usor introduse in garderoba ta din sezonul rece si asta pentru ca vor aduce un plus de originalitate tinutei tale.

Asorteaza o rochie din dantela cu o geaca din piele si o pereche de ghete pentru un look rock sau un top din dantela si stilettos pentru o tinuta romantica.

www.fashioncopious.typepad.com

 

Rochiile maxi

 

Lungi pana in pamant si foarte moderne, rochiile maxi vin sa aduca un aer de prospetime look-ului tau din aceasta toamna. Pentru un aer si mai autentic, asorteaza o rochie maxi cu un blazer sau un cardigan. Nu numai ca iti va tine de cald in zilele ploioase dar iti va da si aceea alura boho atat de cautata acum. De asemenea, jacketele cambrate merg de minune cu rochiile lungi.

In ceea ce priveste incaltamintea , variantele din care poti alege sunt variate, de la balerini la ghete sau platforme. Completeaza tinuta ta cu o geanta XXL boho pentru un aer urban-chic.www.stylefrizz.com

 

Pantofii decupati

 

Probabil ca te gandesti sa-ti bagi pantofii decupati in cutii in atunci cand toamna isi face simtita prezenta. Dar de ce ai face chestia asta?

Toamna aceasta, sandalele sau pantofii decupati sunt foarte la moda. Iar pentru a te apara de frig, tot ce trebuie sa faci este sa asortezi pantofii tai de vara cu niste sosete trendy. Alege o pereche de sosete colorate sau in tonuri neutre si asorteaz-o la pantofii tai decupati sau la sandalele platforma.

Pentru un look cosmopolit,  alege sa porti aceasta incaltaminte cu o pereche de blugi skinny sau pantaloni evazati cu talie inalta.

www.babble.com 
 

 

Foto : www.truequeen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare