Pentru ea

# alegere rucsacel # rucsacel #rucsac #tinuta

Ghid de la A la Z pentru alegerea unui rucsacel potrivit oricarei tinute

Femeile sunt destul de pretentioase in ceea ce priveste alegerea vestimentatiei, a pantofilor si a accesoriilor potrivite. Adesea, ele petrec mult timp in fata sifonierului pentru a se hotari cu ce se vor imbraca.

Rucsacelul de dama este un accesoriu deosebit ce poate veni in completarea unei tinute elegante sau casual. insa, alegerea ghiozdanelului potrivit poate fi una destul de dificila avand in vedere varietatea imensa de modele de pe piata.

Tocmai de aceea, am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa iei decizia corecta de cumparare. Iata, asadar, cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont atunci cand esti in cautarea unui rucsac de dama de calitate:

1. Pretul rucsacelului

Primul criteriu in functie de care facem achizitiile este, cu siguranta, bugetul pe care il stabilim de la bun inceput. Ar trebui sa ne indreptam atentia catre ofertele avantajoase de pe piata si sa alegem in functie de cel mai bun raport calitate-pret.

La Zevo, gasesti peste 150 de modele de rucsacele si genti din piele la preturi avantajoase.

2. Magazinul online

 Piata de e-Commerce a cunoscut o evolutie extraordinara, astfel ca, in zilele noastre, a devenit mult mai accesibila pentru consumatori. Daca ai nevoie de un nou rucsacel de dama, poti intra pe site-ul zevo.ro si poti alege un model pe placul tau.

 Zevo este un magazin online specializat in comercializarea de genti si rucsacele din piele de o calitate superioara. Stocul de produse este mereu actualizat, iar livrarea se face, in general, in 24 de ore de la plasarea comenzii.

 Originalitatea, varietatea de culori si de modele precum si materialele de calitate sunt principalele atuuri care fac din fiecare geanta pe care o gasesti la Zevo un produs unic ce se remarca prin rafinament si finete.

3. Preferintele tale

Oricat de banal ar parea acest aspect la prima vedere, el este, de fapt, unul dintre cele mai importante. Femeile merg de obicei la cumparaturi impreuna cu cea mai buna prietena. Este esential sa optezi pentru un model de rucsacel care sa iti faca placere sa il porti, fara sa te lasi influentata de parerea insotitoarei.

Ar fi indicat sa asculti sfaturile celor din jur, dar in anumite situatii ar fi mai bine „sa iti asculti inima″ si sa alegi ceea ce iti doresti chiar daca contravine cu opiniile celorlalti. Alege un rucsacel de dama care se potriveste cu preferintele si cu stilul tau.

4. Designul rucsacelului

Alegerea unui astfel de accesoriu se va face de cele mai multe ori in functie de design, asadar ar fi indicat sa iei in calcul mai intai la ce tinute vrei sa asortezi rucsacelul pe care il vei cumpara.

Il vei purta in completarea unei tinute casual sau la tinute ceva mai elegante?

De asemenea, ar fi recomandat sa optezi pentru un rucsacel cu un design estetic si functional in acelasi timp. Acorda atentie sporita tuturor compartimentelor pe care le are ghiozdanelul.

De altfel, gradul de utilitate pe care il are un astfel de accesoriu rezida si in felul in care sunt repartizate buzunarele. Iti doresti unul cu dimensiuni mici in care sa-ti poti aseza strictul necesar sau unul de mari dimensiuni care sa fie mai incapator?

5. Calitatea ghiozdanului

Calitatea unui produs nu este dictata doar de brand si de pret, ci, in mare parte, este relevata de caracteristicile sale. Asadar, un ghiozdan de calitate este confectionat dintr-un material rezistent in timp care ii confera, de altfel, si un aspect estetic.

Rucsacelele de dama pe care le gasesti in colectia Zevo sunt confectionate in Italia si confera un plus de eleganta si stil tuturor tinutelor vestimentare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare