Pentru ea

#toamna 2017 #botine 2017 #incaltaminte toamna #botine #ghetute

Ghetutele favorite ale toamnei. Cum le porti

Nu exista nimic mai bun de pus in picioare toamna decat o pereche de botine. Este tipul de incaltaminte comoda, pe care o poti purta de dimineata pana seara, aproape indiferent de evenimentul la care mergi si care pare sa nu se demodeze niciodata.

Ceea ce se schimba, insa, este modul in care porti botinele de la un sezon la altul. Tocmai de aceea iti vom face in continuare cateva sugestii, ajutati de propunerile facute de editorii instyle.com.

 

Ghetutuele din piele intoarsa se potrivesc foarte bine pe un picior gol, fara dres. Le poti purta cu o rochita scurta, inflorata.

Botinele cu toc inalt, dar a caror rascroitura apare sub glezna sunt foarte elegante si pot fi purtate la o tinuta de seara usor informala. Pentru o jacheta din piele opteaza pentru botine cu tinte.

Pentru zilele mai friguroase de toamna poti opta pentru colanti negri, o rochie din lana si o pereche de botine cu talpa joasa.

 

In cazul in care esti indragostita de jeansii skinny, atunci e clar ca nu trebuie sa ratezi o pereche de botine cu toc mic si cu varf ascutit.

Inca se mai poarta pantalonii sport cu incaltaminte eleganta. Iar botinele cu toc subtire mediu sunt ceea ce trebuie pentru o astfel de tinuta.

 

Botinele din dantela sunt o alegere delicata pentru o tinuta pe care vrei sa o scoti din anonimat. Merg perfect cu un top din matase si cu o pereche de jeansi boyfriend.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare