Pentru ea

#tinuta #stil feminin #galben #haine galbene #tinute galbene

Galbenul, culoarea-vedeta a acestei veri. Iata cateva tinute in aceasta nuanta in tendinte

Daca vrei sa atragi toate privirile asupra ta vara aceasta, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca obiectele vestimentare de culoare galben. Aceasta nuanta este un must-have vara aceasta si promite sa iti aduca pe langa un look spectaculos si o doza de optimism si bunastare. Iata cateva tinute in culoarea galbena pe care le poti purta vara aceasta:

 

1. Tinuta galbena de zi seducatoare

Daca esti invitata la o petrecere in aer liber, insa vrei sa adopti o tinuta in tendinte, care sa fie si confortabila, poti alege o rochie galbena de panza, simpla, care se leaga usor in talie cu un cordon finut.

Pentru a da si mai multa viata acestei rochii simple, o poti accesoriza cu o geanta de tip postas, intr-o nuanta de galben putin mai inchis, si un lant impletit. Iti poti completa aceasta tinuta cu o pereche de sandale inedite, tot in tonuri de galben, cu platforma sau cu toc gros, care sa iti ofere si stabilitate.


2. Tinuta galbena de zi jucausa

Pentru o plimbare in parc, iti poti crea cu ajutorul culorii galbene o tinuta extrem de jucausa si plina de farmec. Alege o rochie simpla, din bumbac, cu dungi orizontale negre, si cu imprimeuri adolescentine cu floarea-soarelui. Accesorizeaz-o cu o curelusa galbena subtire in talie si o geanta vesela multicolora.


3. Tinuta galbena de zi eleganta

Daca trebuie sa mergi la un cocktail, cea mai buna alegere vestimentara este o rochie lejera si vaporoasa in combinatii alb cu galben, confectionata dintr-un material matasos si racoros. Pentru a scoate si mai mult in evidenta aceasta rochie, poti sa o accesorizezi cu niste margele lungi, finute, si mai multe bratari aurii.


4. Tinuta galbena de seara stilata

Culoarea galbena este perfecta si pentru un oufit elegant, de seara. Alege o rochie uni, intr-o culoare mai inchisa, si combin-o cu o geanta plic galbena de piele in intoarsa si o pereche de pantofi cu ton inalt si cu imprimeuri floarale galbene. Cu siguranta vestimentatia ta va fi apreciata si vei atrage toate privirile cu aceasta tinuta.



Sursa foto: imagineamea.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului