Pentru ea

#stil # stil peplum # asortare fusta peplum #tinute fusta peplum #fusta peplum

Fusta peplum pe care o poti purta in fiecare zi: 3 tinute chic

Fusta peplum este o investitie inteligenta pentru garderoba ta toamna aceasta. De ce? Pentru ca o poti purta in fiecare zi, la cele mai diferite ocazii. In functie de piesele vestimentare cu care o asortezi, este ideala pentru o zi la birou, o intalnire speciala sau o deplasare obisnuita la un targ de carte.

Eleganta si minunata pentru evidentierea formelor feminine, fusta pleplum este totodata si extrem de versatila. Iata cum o poti purta in fiecare zi, in 3 moduri diferite.

1. Fusta peplum la un eveniment special

La un eveniment special, unde ai nevoie de o aparitie mai pretioasa, fusta peplum poate fi asortata cu o sumedenie de bluze elegante si in tendinte. Daca preferi imaginea clasica, neutra, atunci ar fi bine sa adaugi o bluza cu aplicatie din dantela, foarte chic sezonul acesta, sandale "statement" cu pietre supradimensionate, un colier XXL elegant si o geanta-plic colorata, cu imprimeu animal, care sa adauge un strop de dramatism tinutei.



Foto: refinery29.com

2. Fusta peplum la birou

Aceeasi fusta peplum pe care ai purtat-o la pretentiosul eveniment poate fi introdusa intr-o tinuta sobra de birou, daca asortezi o camasa cu funda la guler si imprimeu vintage, cercei cu pietre mari retro si pantofi cu platforma, intr-o nuanta pastel. Mai ai nevoie de o geanta medie tip postas si esti 100% adaptata tendintelor.



Foto: refinery29.com

3. Fusta peplum pentru o iesire obisnuita

La sfarsit de saptamana, poti face o tinuta casual de vis cu ajutorul aceleiasi fuste peplum, care subtiaza talia si contureaza armonios soldurile. Adauga-i pur si simplu cu tricou cu imprimeu grafic deloc pretentios, o geanta supradimensionata cu franjuri (stilul boho este foarte popular anul acesta), o pereche de sandale cu talpa plata si o pereche de ochelari cu rama colorata, in format patrat.

Vei obtine un ansamblu vestimentar casual-retro, extrem de confortabil, in care imbini cu succes eleganta fustei peplum cu aerul relaxat al celorlalte piese.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului