Pentru ea

#vedete #frumusete #machiaj #stil #jennifer aniston #rihanna #katherine heigl

Frumusete... de vedeta!

Jennifer Aniston, Rihanna, Katherine Heigl sunt fara indoiala in topul celor mai frumoase vedete. Totusi, ele nu au aratat foarte bine inca de la inceput si au incercat sa schimbe treptat cate ceva pentru a obtine un loc in top!

 

Jennifer Aniston

In 1998, Jennifer Aniston a devenit un star: 4 ani in „Friends” au facut-o celebra. Ea juca rolul lui Rachel, colega glumeata... insa nu foarte sexy. Jennifer are o figura destul de atipica: ochi mici, frunte pronuntata, un nas nu foarte mic, departe de „canoanele” de la Hollywood. Insa, pentru a se face remarcata in afara de talentul actoricesc a mizat pe punerea in evidenta a ochilor.

In 2003, Jennifer Aniston incepe sa isi schimbe din alura de star. Incepe sa faca din ce in ce mai mult sport, pierde cateva kilograme si isi revizuieste strategia de make-up . Adopta un machiaj sofisticat (ten impecabil) dar cat se poate de natural si isi pune in evidenta parul, care ii lumineaza fata. Inca un punct forte la tinuta generala: poarta .

In 2007, divortata de Brad Pitt incearca sa se regaseasca si reuseste. Blonda, par lung si drept, ten catifelat ca de piersica, si parca mult mai matura: o imagine care o prinde de minune. Ochi bine pusi in evidenta + fard de obraz piersiciu + par luminos = reteta stralucirii.

Rihanna

In 2006, albumul „A Girl Like Me” o propulseaza pe Rihanna, o tanara mulatra frumusica, in rangul de star mondial. Machiaj multicolor care ii ascunde ochii frumosi si o rochie prea mulata in partea de sus a corpului... Asa nu.

In 2007, Rihanna se face remarcata in toata lumea cu hitul „Umbrella” si adopta un look sexy, bling bling: pantaloni extrem de scurti, imprimeuri de leoprad, colanti din piele. Noua tunsoare cu breton ultra rock o avantajeaza caci ii ascunde fruntea mare. Un nou machiaj si... face senzatie. Privirea ii este accentuata prin fardul ciocolatiu de deasupra pleoapelor si de dermatograful negru care ii contureaza perfect ochii. Totusi lipseste putina subtilitate si putin chic in intregul ei look, din cauza meselor decolorate. E totusi un pic cam mult!

In 2008, un look... oficial: Rihanna a accedat la rangul de cantareata adevarata de R&B. Un par scurt si bine coafat care o prinde de minune. Machiajul foarte natural, putin stralucitor si o tinuta simpla dar accesorizata cu bijuterii cu pietre este lookul care i se potriveste perfect.

Atentie: aceasta tinuta se poate transforma usor dintr-una chic intr-una stearsa. Cerceii sunt extrem de importanti la un machiaj nude si croiala bluzei este la fel de importanta.

Katherine Heigl

In 1999, Katherine Heigl primeste un rol in serialul "Roswell" unde joaca rolul unei tinere extraterestre: Isabel Evans. Alura sa de tanara extrem de simpla ii seduce pe americani. Des are trasaturi frumoase: 1,75m, 58 kg, , un decolteu indraznet si un zambet atragator, parca nu a facut nimic cu aceste atuuri. Parul este ravasit, un look de adolescenta simpla, lucruri care nu o pun deloc in valoare.

In 2005, Katherine Heigl devine Izzie Stevens din " Grey's Anatomy " insa schimbarile in bine inca intarzie. Katherine ramane putin sub treapta catre glamour. Par strans in coada de cal, ten natural intr-un cuvant un look de tanara femeie sanatoasa. Nu ar fi avut nevoie decat de cateva paiete, de un decolteu in forma de V si de o piele bronzata si ar fi fost superba.

2008, un an prolific, consacrare definitiva: in filmul „27 de rochii” si mariajul cu autorul compozitor Josh Kelley. In sfarsit Katherine Heigl a renuntat la lookul sau de adolescenta si parul sau prea lung. Tunsoare in stilul Marylin Monroe , machiaj proaspat si sofisticat, toate puse in valoare de o tinuta extrem de feminina: rochii si bijuterii tot timpul. Insa, inca un amanunt: machiajul nude este super insa putin fard de obraj este necesar, mai ales ca este vara si tenul ei este foarte deschis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului