Pentru ea

#Ceasuri dama #Ceasuri Fossil #ceasuri

Fossil surprinde doamnele cu noile ceasuri

 Compania Fossil produce ceasuri destinate barbatilor cat si doamnelor iar modelele scoase pe piata isi gasesc rapid cumparatori, semn ca design-erii se intrec in idei care sa castige admiratia celor pentru ca care brand-ul reprezinta un etalon de stil.

 

Desi la capitolul ceasuri barbatesti sunt numeroase aspecte ce trebuie analizate si dezbatute pe larg, poate vom face asta in alt articol, caci astazi am horatat sa descoperim elementele deosebite ce alcatuiesc acele modele de ceasuri dama, care au cucerit tot mai multe femei in ultima perioada.

De ce aleg doamnele sa poarte Fossil? Pentru ca desfineste exact un stil: rafinat si contemporan. Fie ca ne referim la ceasurile mai robuste sau la cele mai finute cu design plat, un lucru este cert, nu lipseste delicatetea si maiestria cu care sunt lucrate.

Dintre cele mai importante ceasuri dama, putem afirma ca Fossil detine primul loc obtinut prin munca si inspiratie permanenta care a permis crearea unor modele ce nu au doar calitatea de accesorii deosebite ci si puterea de a completa o tinuta intr-un mod armonios.

Asadar, profitati de apropierea sarbatorilor si incercati sa sugerati celor apropiati ce cadou v-ati dori. Sugerati-le sa caute pe site-ul bestwatch.ro, cele mai noi modele de ceasuri sau alegeti direct modelul care va face cu ochiul si in noaptea de Ajun poate gasiti o surpriza sub brad.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare