Do it yourself

#milieuri #infrumusetare bluze #realizare bluze #macrameuri #bluze #diy

Foloseste macrameurile pentru a realiza bluze superbe

Exista o mie si una de moduri in care poti purta la nesfarsit hainele. Totul e sa gasesti mereu nu doar combinatia potrivita, ci sa le si reinnoiesti aspectul. Iata in continuare cum poti folosi milieurile sau tesaturile crosetate, in loc de dantela, pentru a-ti infrumuseta bluzele.

Manecute din dantela

Folosirea dantelariei crosetate schimba aspectul pana si al celui mai banal tricou cu putinta, facandu-l sa arate nu doar uimitor, ci si la moda. Ai nevoie de un tricou alb, de doua milieuri identice, ace de gamalie, foarfeca, ac si ata. In functie de forma macrameurilor, decupeaza manecile si coase pe ele bucatile de panza brodata sau crosetata.

Rezultatul va fi spectaculos si putini vor fi cei care isi vor da seama ca ai reciclat milieurile de pe comoda bunicii.

Ecran din dantela

Un tricou simplu si fara pic de personalitate poate deveni foarte sexy daca ii inlocuiesti o parte din panza cu un milieu.

Fixeaza piesa crosetata cu ace de gamalie, apoi insaileaz-o pe fata materialului.

Intoarce tricoul pe dos si decupeaza panza de jur imprejur, apoi coase delicat cu ata la culoare macrameul. Ai obtinut o bluza sexy, care va lasa la vedere pielea.

Maiou brodat

Cu cat piesa crosetata este mai mare, cu atat poti realiza o piesa si mai impresionanta. Spre exemplu acest maiou. Un macrameu de forma dreptunghiulara a luat locul partii frontale a maioului, transformandu-l intr-unul foarte finut si elegant.

Guleras din macrameu

Si copiii se pot bucura de pe urma migalei cu care bunicile noastre au crosetat vechile podoabe pentru mobilier. Cu un milieu taiat in doua poti realiza un guleras foarte delicat pentru bluzita fetitei. O metoda mai simpla de atat nici nu se poate.

Spunea cineva ca doar cei mici pot beneficia de pe urma frumoaselor macrameuri? Iata ca si bluza unei adolescente capata alt farmec atunci cand sunt folosite dantelariile crosetate. Daca un milieu nu e suficient, foloseste doua, chiar si diferite, iar farmecul este cu atat mai mare.

Sursa foto: allforfashiondesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare