Pentru ea

#sexy #stil #feminin #lenjerie #looksexy #moda

Fii sexy pentru iubitul tau

Vrei sa-i oferi o surpriza sexy iubitului tau? Te gandesti ca merita si el un tratament mai special din partea ta tinand cont de faptul  ca a trecut cu brio de etapa martisorului si a zilei de 8 martie? Nimic mai simplu atata timp cat de poti baza pe Looksexy.ro.

Poti crea o atmosfera fierbinte si momente intime de neuitat doar alegand o tinuta potrivita care sa-i ia mintile. Ce zici de exemplu de un costum compus doar dintr-o funda rosie? Daca vrei sa te transformi in cadoul lui special, Looksexy.ro te invata cum.

 

Surprise set

 

Acest set este format din sutien ajustabil dupa gat si chilot tanga confectionate din dantela puse in evidenta de mai multe funde din satin, produs de Passion. Este o cadou sexy ai fost. Pret: 78 lei.

 

Infinity

 

Infinity este un body sexy confectionat din voal fin cu frumoase terminatii din dantela, ce poarta semnatura Livia Corsetti. Partea din spate a chilotului este tanga. Setul Infinity se potriveste de minune femeilor pasionale, sigure pe sex-appeal lor care vor sa ofere iubitului o noapte fierbinte, de neuitat. Pret: 99 lei.

 

Inca Panty

 

Produs de Anais, Inca Panty este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau de seductie. Confectionati dintr-o dantela fina cu detalii din satin, acesti chilotei iti vor da aceea atitudine de: „Sunt sexy, sunt obraznica...nu-i asa ca nu-mi poti rezista?” Nu-i asa ca nici tu nu le poti rezista lor? Pret: 39 lei.

 

Cuorina Chemise

 

Produs de Obsessive, acest babydoll este ideal pentru tine, in cazul in care esti mai timida din fire si preferi sa pui accent doar pe anumite parti ale corpului tau, cum ar fi zona bustului. Cuorina Chemise este compus din babydoll si chilot tanga, ambele confectionate dintr-un voal fin cu detalii din inimioare si satin. Pret: 89 lei.

 

Electra Black

 

Compus dintr-un babydoll confectionat din voal cu teminatii din satin si chilot tanga asortat, acest compleu semnat Obsessive este ideal pentru noptile toride de vara cand singurul lucru pe care vrei sa-l vezi incins este iubitul tau. Sexy si elegant in acelasi timp, Electra Black poate fi arma ta perfecta atunci cand vrei sa te joci cu simturile partenerului tau. Pret: 74 lei

. 

 

Stil acasa.ro impreuna cu LookSexy.ro te invita sa participi la concursul: "Castiga lenjerie intima de 100  lei de la LookSexy.ro". Daca vrei sa-ti suprinzi placut sotul sau iubitul in dormitor, ai nevoie de cea mai sexy lenjerie intima. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul LookSexy.ro si sa-ti alegi produsul favorit (cu link) si apoi sa raspunzi pe forum.acasa.ro la intrebarea: Cum planuiesti sa-ti surprinzi iubitul cu noua tinuta sexy? Argumenteaza-ti cat mai bine alegerea facuta si explica cum vrei sa-i arati iubitului cat de bine iti sta cu lenjeria sexy.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare