Pentru ea

#string #lenjerie sexy

Fii incendiara, in lenjerie sexy!

Reinnoiti-va atuurile si sarmul cu care ati fost inzestrate! Daca vreti sa fiti cochete, dulci, vampe sau sa aveti o alura angelica, nu trebuie decat sa va procurati lenjeria potrivita. Si in acest sezon extrem de torid, ce poate fi mai potrivit decat o tinuta racoroasa si pe deasupra extrem de sexy, pentru o seara de vara in doi!

 

Pe de alta parte, daca vreti „sa condimentati” relatia de cuplu, mai ales daca vi se pare ca a devenit monotona, solutia cea mai potrivita este: lenjeria sexy. Desuuri sic in care femeile sunt extrem de senzuale sunt tinuta ideala mai ales daca tineti cont de faptul ca barbatii... le adora!

Ca la orice constructie, fundatia este cea mai importanta. In cazul de fata, fundatia este lenjeria intima iar pe ea se cladeste arhitectura siluetei tale.

Apetisanta

Ciocolatiu, maro, brun, moka sunt tonuri pale si elegante care fac parte din lenjeria la moda in acest sezon. Fiti sexy in noile modele de lenjerii si ramaneti la fel de apetisante in tinute sumare si materiale extrem de fine.

Cuart

Senzualitate la maximum si volum generos date de broderiile florale cu care sutienul este decorat. Este un ansamblu de sarm si eleganta, deosebit creata pentru o seara romantica.

Inspiratie Nil

De decenii intregi, albul este un prieten fidel al lenjeriei. Indiferent de material – matase, dantela, tul - desuurile albe sunt intotdeauna la moda. In acesta vara veti fi mai proaspete ca niciodata, mai ales daca optati pentru o matase lejera. Sinonime cu feminitatea si eleganta, femeile care iubesc lenjeriile pretioase si confortul luxului se pot bucura foarte tare in acest sezon.

Seductie salbatica

Foarte lejera, aceasta tinuta extrem de sexy straluceste pe un corp superb. Creata dintr-o dantela pretioasa, conturata fin cu un siret negru ii ofera acestei lenjerii o nota usor salbatica. Cu siguranta barbatii vor aprecia o asemenea aparitie, mai ales daca este vorba de persoana iubita.

Rosu glamour

Rosu, simbolul focului, nu poate sa lipseasca din colectiile de lenjerii sexy pentru ca „impune” dorinta. In diferite nuante, rosu ramane o culoare care incita si starneste spre o pasiunea „nebuna”. Cu un asemenea model plin de farmec si inspiratie glamour nu se poate sa nu iti dai gata partenerul.

Extravaganta ... angelica

Aceasta nuanta de rosu ceva mai stinsa este spectaculoasa. Li se potriveste persoanelor cu tenul si parul deschis, cu o alura copilareasca, oferind parca „cateva grame” de erotism si lasand mult loc imaginatiei.

Frapanta

Foarte la moda, corsetul este o piesa de rezistenta pentru o noapte plina de pasiune. In nuante precum cele din imagine violet, negru si roz, duce cu gandul la celebrele dansatoare ale cabaretului " Moulin Rouge " din Paris. Bichinii sunt extrem de sexy si asortati bustierei subliniaza frumusetea coapselor.

Prezentare de lenjerie sexy, din moda 2008


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului