Pentru ea

#rochii fete #rochii copii #haine copii #copii

Exprima personalitatea fetitei tale cu ajutorul hainelor si al culorilor!

Nu credem ca haina il face pe om, dar cu siguranta ii poate exprima personalitatea foarte bine. Este cunoscut faptul ca anumite culori indica anumite stari si exprima felul de a fi al unei persoane, chiar si atunci cand ne referim la culorile hainelor. In plus, acestea, prin modul in care sunt realizate, reusesc sa construiasca o imagine mult mai clara despre persoana pe care o avem in fata noastra.

Aceste reguli nu se aplica doar adultilor. Cei mici se exprima intr-un mod unic, iar culorile intensifica anumite calitati si dispozitii, pe care acestia le au. Producatorii de haine pentru copii, Couture Bebe, reusesc sa exprime foarte bine personalitatea copiilor prin oferta de hainute multicolore pe care o pune la dispozitie pe site-ul couturebebe.ro

Rosul este proiectia externa a propriilor sentimente si emotii. Copiii energici, extrovertiti, fara probleme de comunicare prefera culoarea rosu pentru obiectele vestimentare. Fetitele pot opta pentru ocaziile speciale, precum aniversarile, o rochie din tull fin, de culoare rosie, pe care o pot asorta cu un paltonas in alb si rosu, care scoate in evidenta talia. Chiar si atunci cand se trezesc morocanoase, fetitele isi pot schimba starea de spirit numai la vederea culorii, ea transmitand dinamism si eleganta.

Rozul este simbolul feminitatii si al florilor, culoarea creeaza liniste si reduce comportamentul agresiv. In vestimentatie, rozul este potrivit fetitelor optimiste, sociabile, delicate, dar poate fi o alegere si pentru cele mai energice, care au nevoie de momente de relaxare. O rochita roz, realizata din satin si dantela alba creeaza o imagine idilica a fetitei tale atunci cand o poarta. In sezonul racoros, un paltonas roz poate contracara vremea mohorata de afara, pastrandu-i acesteia un spirit pozitiv. Mai mult, producatorii Couture Bebe recomanda mamicilor sa achizitioneze si in sezonul toamna-iarna haine in culori vesele, acestea reusind sa induca o stare de bine, in ciuda vremii de afara.

Desi albastrul este preferat de baieti, el este potrivit si fetitelor creative, inducand, in acelasi timp, o senzatie de confort. Rochitele din satin albastru cu motive florale din dantela sunt potrivite pentru evenimente importante din viata micutelor noastre, precum serbarile, aniversarile sau vizita la teatru. Feminitatea este pastrata cu ajutorul croielilor, a detaliilor din materiale fine, precum dantela sau catifea, dar a accesoriilor, precum palarii, fundite sau perle.

Fetitele pot opta si pentru galbenul vesel, verdele armoniei si al naturii, violetul intelepciunii, al regalitatii si spiritualitatii sau portocaliu, care exprima caldura si entuziasm. Indiferent de culoare si model, pe couturebebe.ro poti alege materialele preferate si poti crea hainutele potrivite fetitei tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare