Pentru ea

#rochii #rochii de seara #stil feminin #eva longoria #haine dama

Eva Longoria: 6 aparitii de senzatie pe covorul rosu

Atunci cand vine vorba despre moda si stil, frumusetea latina Eva Longoria nu da niciodata gres. Din acest motiv, actrita a devenit un adevarat reper pentru fanele din intreaga lume, bucurandu-se de recenzii pozitive din partea criticilor de moda in urma multelor aparitii de senzatie pe covorul rosu.

Fie ca iti vine sa crezi sau nu, in perioada 2000-2005, Eva Longoria isi facea aparitia in public purtand tinute usor ridicole, alegand culori nepotrivite si modele care nu ii flatau in niciun fel silueta.



Foto: millionlooks.com; .celebritysmackblog.com

Din fericire, un an mai tarziu stilul actritei s-a imbunatatit considerabil, urmand sa-si atinga apogeul in anul 2010 gratie aerului elegant, sexy si sofisticat.

 

Aparitia Corai


Eva Longoria a aratat senzational intr-o rochie in nuanta rosu-corai marca Oscar de la Renta cand a participat la gala premiilor ALMA de anul acesta. Silueta asimetrica a rochiei a scos in evidenta formele frumoase ale divei, in timp ce culoarea luminoasa a facut un contrast reusit cu pielea sa perfect bronzata.

 

Aparitia alb-negru


Premiile Grammy ne-au aratat o Eva Logoria matura, rafinata si foarte feminina. Actrita a purtat rochie mini in combinatia clasica alb-negru din colectia Ashi Studio si a asortat-o cu pantofi Brain Atwood si cu moderna coafura “ coada de cal ”:

Foto: ivstatic.com
 

Aparitia indrazneata
 

Eva a avut curajul sa-si faca aparitia, la cea de-a 17-a editie a premiilor “ Screen Actors Guild Awards ” intr-o rochie foarte indrazneata, de inspiratie romana, care a starnit polemici in randul fanilor: unora le-a placut, altora dimpotriva.
 

Aparitia clasica “ little black dress


La Golden Globe Awards de anul acesta, artista a ales un model clasic “little black dress”, insa cu o majora completare: o trena ampla, creatia lui Zac Posen .



Foto: ivastic.com

 

Aparitia aurie


Eva a captat toate privirile la Festivalul International de Film de la Cannes cu o rochie scurta aurie din colectia Elie Saab in format asimetric si cu multe aplicatii stralucitoare.
 

Aparitia regala


Evenimentul “Costume Gala” organizat de Muzeul Metropolitan de Arta i-a oferit artistei ocazia sa-si arate latura nobila optand pentru o creatie eleganta marca Marchesa si bijuterii din colectia Harry Winston.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare