Pentru ea

# rochie nunta #nunta #rochie

Esti in cautarea rochiei perfecte pentru nasa? Iata care sunt recomandarile noastre!

Desi vara ne-a "parasit" de cateva zile, nu inseamna ca nu ne putem bucura de minunata toamna. Este adevarat ca vara este considerata anotimpul perfect pentru multe activitati, insa nici toamna nu se lasa mai prejos. Spre exemplu, tot mai multe persoane si-au dat seama ca o nunta organizata toamna este mult mai frumoasa decat o nunta de vara. In primul rand, datorita temperaturilor mai scazute, de unde rezulta si disconfort termic scazut. Mai ales mirii nu vor mai trebui sa isi faca griji din cauza tinutelor si a modului in care arata cand afara este canicula. Chiar si invitatii vor aprecia o nunta de toamna din acest motiv.

Iar daca urmeaza sa fii nasa in urmatoarea perioada, cu siguranta iti faci o multime de griji. Iti garantam ca totul va iesi exact cum trebuie si la final veti ramane cu amintiri superbe si cu multe povesti de spus nepotilor. Cu siguranta ai fost ocupata cu incurajarea viitoarei mirese si cu pregatirile, asa ca poate nu ai avut timp sa iti gasesti tinuta ideala. Nu este problema, pentru ca rochia perfecta este la doar un click distanta. Da, te incurajam sa cumperi rochia de nasa dintr-un magazin online. De ce? Pentru ca nu vei mai pierde timp pretios cautand o rochie pe care este posibil sa nu o gasesti, nu va trebui sa te multumesti doar cu putinele rochii dintr-un magazin fizic si vei economisi ceva bani, avand in vedere ca magazinele online au preturi foarte bune. Iti recomandam sa vezi cateva rochii de nasa de pe inpuff.ro si sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine!

Stim ca nasa nu trebuie sa eclipseze mireasa si speram ca esti si tu constienta de lucrul acesta. Iti recomandam sa alegi o rochie frumoasa, care sa te puna in evidenta si care sa se potriveasca tematicii generale si culorilor petrecerii de nunta. Alege un machiaj modern, nu unul incarcat si care te imbatraneste si o coafura lejera. Iti garantam ca vei avea un look ravasitor. Si pentru ca este toamna, iti propunem sa iti indrepti atentia si asupra rochiilor de nasa in nuante de rosu. Poate parea o alegere indrazneata, dar te asiguram ca o sa iti placa! In continuare o sa iti prezentam doua modele pe care le consideram ideale pentru perioada aceasta!

Rochia de ocazie lunga din voal bordo cu design petrecut este croita asemenea rochiilor tip printesa, are o despicatura indrazneata pe picior, pentru un plus de senzualitate, dar si pentru a te ajuta sa te misti si sa dansezi mai usor, iar accesoriul care accentueaza talia ii confera o eleganta speciala.

Daca vrei sa impresionezi, cu siguranta trebuie sa alegi Rochia rosie lunga eleganta cu esarfe Atmosphere. Este tot o rochie tip printesa, care iese in evidenta datorita croielii elegante, dar si a manecilor inedite. Suntem siguri ca o vei aprecia si ca vei primi o multime de complimente cand o vei purta.

Acestea au fost recomandarile noastre de rochii de nasa perfecte pentru toamna, pe care le poti comanda online. Cum ti se par? Ai purta aceste modele?

Sursa foto: inpuff.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare