Pentru ea

# machiaj vibrant #pigmenti #machiaj

Esti fascinata de pigmenti? Iata cum poti cu ajutorul lor sa realizezi cel mai vibrant machiaj!

Suntem fascinate de pigmenti, iar variantele in care ii putem folosi nu ne limiteaza in niciun fel, ba din contra, ne provoaca sa ii descoperim si mai mult cu fiecare machiaj pe care il realizam. Pigmentii s-au inventat din dorinta de a le oferi femeilor inca un motiv de a iubi arta machiajului si de a obtine un look vibrant, absolut spectaculos. Cand ne referim la pigmenti, vorbim despre acele farduri sub forma de pulbere care au o acoperire extrem de mare. De ce ii iubim? Cu ajutorul pigmetilor reusim sa transformam rapid un machiaj de zi intr-unul de seara.

Cea mai noua colectie de pigmenti se numeste “Cameleon” si vine de la Melkior Professional, o gama care dispune de 5 nuante geniale. Acestia confera machiajului o stralucire cameleonica, iar textura catifelata aluneca usor pe piele, oferind nuante irezistibile si luminoase pleoapelor. De unde vine denumirea de “Cameleon”? Din simplu motiv ca acestia reusesc cu succes sa isi schimbe nuanta si totul tine de modul in care se reflecta lumina si de unghiul din care privim! Culorile vibrante sunt incredibil de HOT, iar acesti pigmenti se aplica cu usurinta peste orice fard, fie mat sau sidefat.

Incepator sau avansat, oricine poate purta un machiaj realizat din pigmenti

Sa folosesti pigmenti cameleon e mai mult decat incitant, intrucat te provoaca la o multime de variante de machiaj. Numai dintr-o singura nuanta de fard obtii pana la doua sau chiar trei nuante diferite intr-o singura reflexie. Fiind un produs atat de versatil, acesta reflecta intens lumina, astfel ca machiajul tau nu are cum sa treaca neobservat. Acest tip de pigmenti se potriveste oricarei persoane pasionate de machiaj, mai ales acelora care nu stapanesc foarte bine tehnica blending-ului.

Cu o singura nuanta de pigmenti obtii un look remarcabil

Daca vei folosi doar o nuanta de pigmenti pe intreaga pleoapa, iar la final vei completa cu mascara, te vei bucura de un look spectaculos. Vrei ceva mai sofisticat? Aplica o alta nuanta de fard clasic in coltul pleoapei exterioare, blenduind foarte usor. Pigmentul se va imbina perfect atat cu aceeasi textura, cat si cu una diferita, rezultatul fiind unul fabulos. De aici si denumirea de cameleon.

Incearca sa imbini intotdeauna nuante de pigmenti din aceeasi categorie, spre exemplu nuante reci (verde, albastru sau gri) si nuante calde (rosu, galben, portocaliu).

De asemenea, daca vrei sa realizezi un contrast intre nuanta fardului si culoarea ochilor, iata ce trebuie sa iei in calcul: pentru ochii verzi/ albastri opteaza pentru nuante calde (roz, piersica, auriu, bej). Persoanele care au ochii caprui se pot juca cu orice nuanta, deoarece maro este o culoare formata din diferite procente de culori reci si calde.

Vrei o stralucire misterioasa? Indrazneste, iesi din anonimat si atrage toate privirile folosind pigmentii cameleon de la Melkior Professional! Daca nu te poti decide ce culoare de pigmenti sa alegi, iti recomandam sa ii incerci pe toti. Te vei indragosti de efectul creat inca de la prima aplicare! Fii creativa, poarta orice nuanta de pigmenti de la Melkior si cucereste-l dintr-o privire!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare