Pentru ea

#nunti #targ de nunta #nunta #2009 #e-mariage fest

E-Mariage Fest - ultimul targ de nunti al anului 2009

Mirii si miresele anului 2009 mai au o sansa de a vedea ultimele noutati in materie de nunti , in cadrul evenimentului E-Mariage Fest, ultimul targ de profil pentru anul 2009.

rochii de mireasa , costume pentru  miri, invitatii de nunta, DJ, fotografi, cameramani si alte elemente importante in pregatirea unei de vis vor putea fi gasite toate in acelasi loc: Piata Constitutiei, in zilele de 3, 4 si 5 aprilie 2009.

Cel mai fastuos al anului 2009 se va desfasura pe o intindere de aproximativ 2000 m2, chiar in aer liber. Oaspetii vor fi primiti cu sampanie, buseuri fine si cascade de ciocolata.

Concertele si prezentarile de moda vor avea, de asemenea, un rol foarte important in cadrul evenimentului . In acelasi timp, organizatorii evenimentului au pus la dispozitia participantilor o serie de concursuri si tombole cu premii, astfel incat targul sa fie unul cat mai distractiv si interactiv.

Miresele vor fi incantate sa afle ca in cadrul evenimentului vor putea participa la primul record WORLD GUINESS din domeniul nuntilor din ROMANIA in care se va stabili cea mai lunga trena a unei rochii de mireasa.

In cadrul targului vor fi prezentate chiar si haine si pentru nuntasii importanti: soacre, nase, domnisoare de onoare etc. Acestea pot fi atat cumparate cat si inchiriate.

Pentru mirii ocupati exista intotdeauna o solutie - agentiile de nunti. In cadrul evenimentului vor fi prezente foarte multe astfel de agentii care sunt pregatite sa ofere viitorilor miri nunta la care au visat intotdeauna.

De asemenea, tot de la acest targ vei putea achizitiona bijuterii pentru nunta. La targul Fest veti putea cumpara verighete aduse din toate colturile lumii. Bijuteriile sunt pe toate gusturile, de la cele clasice, pana la modele mai traznite, pentru miri nonconformisti.

Cei care vor sa ofere nuntasilor un semn de multumire pentru ca le-au fost alaturi intr-o zi importanta din viata lor, pot opta pentru marturii. Acestea vor putea fi gasite in forme si culori diverse, astfel incat sa-i multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi invitati.

Asadar, cei care vor sa aiba nunta perfecta fara mare bataie de cap sunt asteptati la ultimul si cel mai mare nunti al anului 2009 – E-Mariage Fest.

Programul de vizitare va fi:

Vineri : 12-20
Sambata : 10-20
Duminica : 10-18

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare